-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Lietuvos talentų“ intriga – Marijaus Mikutavičiaus ir Rūtos Ščiogolevaitės lažybos

Sekmadienį, sausio 9-ąją, TV3 žiūrovai rinks paskutinius du „Lietuvos talentų“ finalininkus, kurie sausio 16-ąją susikaus dėl pagrindinio „Lietuvos talentų“ prizo – dešimties tūkstančių eurų ir teisės atstovauti Lietuvai pasauliniame talentų šou.
Marijus Mikutavičius ir Rūta Ščiogolevaitė
Marijus Mikutavičius ir Rūta Ščiogolevaitė / TV3 nuotr.

Didžiausia tiesioginės transliacijos intriga – teisėjų Marijaus Mikutavičiaus ir Rūtos Ščiogolevaitės lažybos. Jų objektu tapo pusfinalio dalyvis Tomas Šimaitis iš Vilniaus. Vos prieš metus dainuoti pradėjęs verslininkas žada atlikti ariją, kurią pirmojo tenoro balsu yra sudainavusios tik kelios dešimtys pasaulio garsenybių.

Marijus įsitikinęs, kad anksčiau nedainavęs vyras susimaus ir į finalą nepateks. Tuo tarpu Rūta yra priešingos nuomonės. Ji tikina, kad T.Šimaičio vokalas ir muzikiniai sugebėjimai yra unikalūs ir į finalą jis pateks. Jei paaiškės, kad Rūta teisi, Marijus jai įteiks lėktuvo bilietą nuskristi į Vokietiją aplankyti ten gyvenančio mylimojo. O jeigu ji lažybas pralaimės, turės Marijui padovanoti naujas motorolerio padangas.

Dėl žiūrovų simpatijų ir kelialapio į projekto finalą, kurį TV3 rodys jau sausio 16 dieną 19.30 val., su Tomas Šimaičiu šį sekmadienį kovos berniukų grupė „Kvinta“ iš Kauno, smuikininkas Bernardas Petrauskas, klaipėdietė dainininkė Eglė Sigrida Medveckaitė, skutimosi peiliukus į burną įsidėsiantis iliuzionistas Marius Tarasevičius iš Šiaulių, hiphopo šokėjai Augustė ir Matas, jaunoji oro akrobatė Karolina Stanionytė iš Alytaus, šiauliečių šokių kolektyvas „Flamingas“, gatvės šokių specialistai iš Kauno grupė „Megusta“ ir  akordeonistų trio „Chill out“.

Paskutinis „Lietuvos talentų“ pusfinalis – sekmadienį, sausio 9-ąją, 19.30 val. tiesiogiai per TV3.

„Lietuvos talentų“ finalas – sausio 16-ąją 19.30 val. tiesiogiai per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius