-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Lietuvos talentų“ superfinale – TV3 žiūrovų laukiamiausias dešimtukas!

Jau šį sekmadienį, sausio 15-ąją, 19.30 val. TV3 eteryje – grandiozinis tiesioginis „Lietuvos talentų“ superfinalas, kuriam, kaip įprasta, vadovaus visuomet gerai nusiteikę Džiugas Siaurusaitis ir Mindaugas Stasiulis!
Lietuvos talentų teisėjai
Lietuvos talentų teisėjai / TV3 nuotr.

Po keturis mėnesius trukusių atrankų didžiojo finalo rampų šviesoje sužibės dešimt pačių talentingiausiųjų, kuriuos penkių pusfinalių metu išrinko TV3 žiūrovai ir palaikė projekto teisėjai: Rūta Ščiogolevaitė, Vytautas Šapranauskas ir Marijus Mikutavičius.

Dainuosiantys, šoksiantys ir pritrenksiantys įspūdingiausiais cirko numeriais – kam jau šį sekmadienį atiteks talentingiausiojo titulas ir įspūdingas piniginis prizas – net 10 tūkst. eurų?

Visų šalies merginų širdis savo balsu ir charizma pavergęs Petras Daunys įsitikinęs: „Muzika mano gyvenime bus visada. Noriu pragyventi iš muzikavimo ir tikiu, kad tai įmanoma!“ Dėl didžiausio Lietuvos talento vardo finale konkuruos ir dar keturi dainininkai bei muzikos grupės: muzikiniame realybės šou „Dangus 2“ išgarsėjęs linksmo būdo žemaitis Marius Petrauskas jau spėjo nustebinti kritiškąją „Lietuvos talentų“ teisėją R.Ščiogolevaitę, o jau šį sekmadienį jis mėgins pavergti ir Lietuvos publiką: „Visi kartojo, kad man limpa „balalaikos“, bet neverta spręsti iš išorės“, – juokiasi klasikinę muziką pamilęs Marius.

Dar vienos finalistės Dorotėjos Kravčenkaitės svajonėse – ir didžioji scena, ir muzikos studijos Londone, tačiau ar merginai pavyks įveikti dainuojančias konkurentes iš Kauno – grupę „Smile“ ir vienoje scenoje su legendiniais elektronikos dievais „Prodigy“ stovėjusius „Sweetsalt“ vaikinus?

„Lietuvos talentų“ superfinale atmosferą kaitins ir įvairiaspalviai šokių kolektyvai – laimėti pasiryžusi šokėjų komanda iš Vilniaus – „Modus Dance“. „Kai po pasirodymo salė ploja ir vaikų akyse spindi džiaugsmo ašaros – jaučiuosi nepakartojamai“, – sako grupės vadovė Viktorija. Grupės konkurentai – kauniečiai „Megusta“ žiūrovų simpatijas mėgins pavergti gatvės šokių triukais, o panevėžietės, ketverius metus iš eilės tampančios geriausiu šokėjų kolektyvu mieste – „Kosmėja“ įtrauks į šiuolaikinio šokio sūkurį.

„Lietuvos talentų“ finale visiškai naujai atgims ir cirko menas. Jau vaikystėje cirką prisijaukinęs Juras Pratusevičius publiką žada pavergti originaliais akrobatiniais triukais. Jo konkurentė Rūta Kiverytė, nežinojusi ar dėl trūkusių kojos raiščių galės dalyvauti pusfinalyje, sugebėjo atkeliauti net iki paskutinio projekto etapo: „Svarbiausia – įveikti skausmą ir atsiduoti savo pasirodymui. Taip padariau pusfinalyje, padarysiu ir finale!“

Trys šokių kolektyvai, du cirką įsimylėję artistai ir net penki skirtingai muzikai savo gyvenimą dedikuojantys dainininkai bei muzikos grupės – jau šį sekmadienį, sausio 15-ąją, susirungs tiesioginiame „Lietuvos talentų“ finale! Būtent tuomet ir sužinosime, kurį dalyvį ar kolektyvą žiūrovai išrinks talentingiausiu Lietuvoje.

Charizmatiškoji teisėjų trijulė – artėjančio projekto „Chorų karai“ vedėjas V. Šapranauskas, dainininkė R. Ščiogolevaitė ir naujos tiesioginio eterio laidos „Pabandom iš naujo“ vedėjas M. Mikutavičius balsavimo teisės neturės, todėl laimėtojo likimas – tik TV3 žiūrovų rankose!

„Lietuvos talentų“ finalas – sausio 15-ąją, sekmadienį, 19.30 val. tiesiogiai tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius