Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos talentuose“ – ekstremalo išbandymas teisėjams

Septyniolikmetis Lukas Kučinskas pirmasis TV3 šou „Lietuvos talentų“ dalyvis, į sceną atvažiavęs motoroleriu. Neįprastais pavojingais akrobatiniais triukais jis nutarė nustebinti „Lietuvos talentų“ teisėjus ir pirmą kartą teatro scenoje išdarinėjo tai, kas iki šiol jam suteikdavo pirmąsias vietas motorolerių ir motociklų čempionatuose.
Luko pasirodymas
Luko pasirodymas / TV3 nuotr.

„Kas dabar bus? Jaučiu benzino kvapą“, – išvydusi kuklų vaikinuką, bet dar nemačiusi, ką jis darys, scenoje nustebo Rūta Ščiogolevaitė.

Teisėja prisipažino, kad laukia naujo talento, o Lukas, atvykęs su gausia palaikymo ir padėjėjų komanda, netrukus užsimaukšlino šalmą ir pradėjo savo šokį motoroleriu.

„Iš pradžių visi jaudinomės, ar išsiteks Lukas scenoje, nes pripratęs triukus atlikti gatvėse, apribotoje erdvėje jis jautėsi kiek nejaukiai. Tačiau šypsena nedingo nuo jo veido ir išbandęs grindų slidumą jis privertė publiką pakilti iš savo vietų“, – apie jau šio sekmadienio vakarą 19.30 val. pasirodysiantį talentą pasakoja prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

TV3 talentų projekte dalyvaujantis Lukas prisimena, kad pirmą kartą su mopedu per kiemą perlėkė būdamas 11 metų, o kiek vėliau motorine transporto priemone jau riedėdavo miesto gatvėmis. Vairuotojo teisių neturėjusiam paaugliui kilo mintis užsidirbti pinigų perkant ir parduodant motorolerius.

Nusipirkęs gerą ir patikimą motorolerį, Lukas susidomėjo akrobatiniu važiavimu.

„Labai intensyviai treniruotis nusprendžiau prieš metus, turiu visas reikiamas apsaugos priemones, darau pavojingus triukus, bet man jie patinka, o susirinkusieji ploja. Tai tikrasis džiaugsmas“, – sako visada besišypsantis vaikinas.

Užsispyręs jaunuolis daro ir itin pavojingą triuką – salto per priekinį motorolerio ratą. Net milimetrinė klaida gali sukelti itin baisias pasekmes.

„Kas nerizikuoja, tas nieko ir nepasiekia“, – juokiasi Lukas „Lietuvos talentų“ teisėjams parodęs tai, ko nėra matę net geriausieji jo draugai.

Šokis su motociklu „Lietuvos talentų“ scenoje – šį sekmadienį 19.30 val. tik per TV3!

15min.tv – nemokama televizija internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius