Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos talentuose“ pasirodė pirmieji dalyviai: paaiškėjo patekę į kitą etapą

Sekmadienį televizijos žiūrovai išvydo pirmąją naujojo sezono „Lietuvos talentai“ laidą. Jos metu pasirodė talentingiausi šalies žmonės, o jų pasirodymus vertino kompetentinga teisėjų komanda. Tai – dainininkas, laidų vedėjas Marijus Mikutavičius, humoristas Justinas Jankevičius bei aktorė, dainininkė Inga Jankauskaitė.
Justinas Jankevičius, Inga Jankauskaitė, Marijus Mikutavičius
Justinas Jankevičius, Inga Jankauskaitė, Marijus Mikutavičius / V.Černiausko nuotr.

Du arba tris „taip“ išgirdęs dalyvis keliauja į kitą etapą, rašoma TV3 televizijos pranešime spaudai. Kaip sekėsi pirmiesiems šių metų talentams?

Pirmoji į sceną žengė šiuolaikinio šokio šokėja Tija Lebedskytė. Mergina šoka nuo ketverių metų, o šokis jai yra visas gyvenimas. Tija sulaukė pagyrų – šokėją gyrė visi trys teisėjai! „Jūs lanksti kaip kramtoma guma. Nuostabu, gražu, atrodote fantastiškai“, – po jos pasirodymo sakė M.Mikutavičius.

Tija išgirdo tris „taip“ ir neabejotinai pateko į kitą etapą.

Kupiškietis Marius Praniauskas balansuoja ant rankų. Vaikinas scenoje demonstravo fizinę ištvermę. Teisėjai teigiamai įvertino ir Mariaus talentą – kaip ir Tija, vaikinas išgirdo net tris „taip“. „Verta pagarbos tai, kad jūs esate savamokslis. Tai reikalauja daug pastangų. Tačiau man trūko pasirodymo, apjungimo“, – pastabą davė I.Jankauskaitė.

Akvilė Minelgaitė – šokėja, prisidėjusi prie E.Kerpės pergalės projekte. Būtent tai ją įkvėpė ir pačiai užpildyti šou dalyvio anketą. Mergina išgirdo du „taip“, tačiau kartu – ir šiek tiek pastabų.

„Buvo labai daug to paties per tą patį“, – sakė J.Jankevičius. „Aistra ir noras, su kuo tą darote, yra wow“, – sakė M.Mikutavičius.

„Verta padirbėti ties pasirodymo dramaturgija“, – papildė teisėjus I.Jankauskaitė.

Silvija Vaškelytė – menininkė, dainuojanti ir grojanti gitara. Dainuojamoji poezija papirko Ingą ir Justiną – du „taip“! „Giriu jus už tai, kad dainuojate tai, ką pati suprantate. Visada esu atkakliai už kūrybą“, – sakė I.Jankauskaitė.

Erikas Saliuta dainuoja nuo pat vaikystės. Regos negalią turintis vyras iš karto papirko teisėjus puikiu humoro jausmu ir šilta asmenybe. Vis dėlto jo pasirodymas įtikino ne visus. „Nemanau, kad šis pasirodymas pakankamai stiprus keliauti į pusfinalį“, – mintimis dalijosi J.Jankevičius.

Nepaisant to, Erikas iš kitų teisėjų išgirdo du „taip“ ir pateko į kitą etapą!

Liepa Balčiūnaitė – vos 9-metė oro gimnastė, kuri pasirodymo metu stebino ne tik savo atliekamų triukų profesionalu bei grakštumu, bet ir pavergė žiūrovų širdis savo mielumu. O kol ruošėsi projektui, Liepa tam treniravosi net 5 kartus per savaitę! Oro gimnastė iš teisėjų išgirdo tris „taip“!

„Tai, ką šiandien mačiau, man užėmė kvapą“, – neslėpė M.Mikutavičius.

„Burbulų dėdė“ scenoje surengė tikrą netvarką. Šis pasirodymas neabejotinai turėjo patikti patiems mažiausiems laidos žiūrovams. „Esu burbulų fanas nuo pat vaikystės. Tačiau truputį daugiau tvarkos būtų geriau“, – sakė J.Jankevičius.

„Chaosas ir beprotybė smagu, tačiau norėtųsi nuoseklesnio pasirodymo“, – kalbėjo M.Mikutavičius.

Vis dėlto komanda išgirdo du „taip“.

Karina Astrauskaitė kelis metus groja saksofonu. Pasirodyti didžiojoje „Lietuvos talentų“ scenoje buvo sena jos svajonė, kurią pagaliau prisiruošė įgyvendinti. Deja, bet klaipėdietė nesužavėjo teisėjų... Teisėjai paspaudė X ir nutraukė pasirodymą. Pasirodymas buvo pavadintas mėgėjišku.

„Diamonds show“ jau kelis kartus bandė laimę projekte. Šokėjos visuomet paruošia nepamirštamus pasirodymus – ne išimtis ir šis kartas. „Tai, kad jūs esate puikios, mes įsitikinome dar kartą“, – gyrė J.Jankevičius. Trys tvirti „taip“!

Rokas Mizeikis į projektą atėjo parodyti, ką sugeba su gitara. Moksleivis dievina roko muziką ir tai matyti vos įžengus į sceną. 12-metis išgirdo tris „taip“!

Vieną ryškiausių sekmadienio pasirodymų paruošė iliuzionistas Algimantas Frankonis. Iliuzionistas kalba atvirai – tai, ką pamatė žiūrovai, yra aukštasis magijos pilotažas. Pagrindiniu

triuko akcentu tapo iš kažkur atsidūręs žiurkėnas Spirgutis, kurį A.Frankonis pradangino… savo burnoje!

„Kiekvieno pasirodymo esmė yra palikti įspūdį. Aš užskaitau, man patinka keistumynai“, – sakė J.Jankevičius. 2 „taip“ – Algimantas taip pat pasirodys kitame etape.

„Lietuvos talentai“ – sekmadieniais, 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius