-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Lietuvos talentuose“ šokiai, dainos ir kraują stingdantys triukai (nuotraukos)

Vilniuje esančiame Lietuvos vaikų ir jaunimo centre jau prasidėjo pirmieji naujojo TV3 šou „Lietuvos talentai“ filmavimai. Gerbėjų pilnoje salėje netrūko pasipiktinimo ir džiaugsmo šūksnių bei žavingųjų komisijos narių Marijono Mikutavičiaus, Rūtos Ščiogolevaitės ir Adolfo Večerskio sąmojo.
Laidos „Lietuvos talentai“ komisija
Laidos „Lietuvos talentai“ komisija / TV3 nuotr.

Naujasis televizijos šou kuriamas pagal didelės sėkmės pasaulyje sulaukusį formatą „Got Talent“. Laidos esmė – atrasti Lietuvoje slypinčių talentų, kurių geriausiojo finale lauks piniginis prizas. „Svarbiausia – nustebinti savo sugebėjimais. Tu turi parodyti ką nors ypatingo, kas priverstų publiką iš nuostabos išsižioti“, – yra sakęs „Lietuvos talentų“ prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Sekmadienį akylai prižiūrint S.Urbonavičiui vyko vieni pirmųjų atrankos filmavimų. Poezija, breikas, egzotiškos dainos, gimnastika, šuoliai ant stiklų – salė vos spėjo stebėti vieną po kito scenoje besikeičiančius pretendentus vadintis Lietuvos talentais.

Bene didžiausio salės ir komisijos palaikymo sulaukė įspūdingą pasirodymą surengęs akordeonininkas, du breiko šokėjai, kurių vienas būdamas neįgaliajam skirtame vėžimėlyje sugebėjo žavėti miklumu ir rankų jėga. Žiūrovų ir R.Ščiogolevaitės kraują stingdė ir keturių brolių iš Alytaus pasirodymas. Jie ne tik mėtėsi peiliais, kišo sau į nosį vinis, bet ir šokinėjo ant stiklų. Vaikinai, paklausti, ar tėvai pritaria tokiam jų užsiėmimui, į sceną išsikvietė ir tėvą, kuris, pasirodo, ir užkrėtė sūnus daug susikaupimo reikalaujančiu užsiėmimu.

Ypač aktyvūs per pasirodymus buvo ir žiūrovai – neslėpdami džiaugsmo per gerus pasirodymus jie negailėdami rankų plojo ir šaukė, o supykę dėl, jų nuomone, netinkamo komisijos sprendimo šaukė „fu“ ir trypė kojomis. Kartais nuo tokios publikos reakcijos M.Mikutavičius net susigūždavo.

„Lietuvos talentų“ komisija, nors ir per daug nenuolaidžiavo, nebuvo labai griežta ar pašaipi. Netinkamiems kandidatams Rūtos, Marijono ir Adolfo trijulė be pykčio paaiškindavo, kodėl jiems nepasisekė. A.Večerskis nevengė ir maloniai pasišnekučiuoti su publika, o ši nesikuklino garsiai šūktelėti, ką mananti.

Norintys dalyvauti „Lietuvos talentų“ atrankose anketų ieškoti čia  gali iki rugsėjo 15 dienos. Projektas ekranus turėtų pasiekti rugsėjo pabaigoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius