Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos televizijos naujame sezone – aštuonios naujos laidos ir būrys senbuvių

Pailsėjusi po trumpos lietuviškos vasaros, Lietuvos televizija išsijuosusi kimba į pasirengimo naujajam sezonui darbus. Mylinti savo istoriją, kultūrą ir tradicijas Lietuva, patriotiški ir kartu atviri pasauliui, tolerantiški ir kūrybingi jos žmonės – tokios bus temos, dominuosiančios Lietuvos televizijos eteryje visą ateinantį sezoną.
Edita Mildažytė
LTV ir naująjį sezoną neapsieis be Editos Mildažytės. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Užtenka bambėti, kad viskas blogai, pradėkime veikti, kad būtų gerai. Praverkime akis, apsidairykime aplink ir pamatysime, kad Lietuva – nuostabi šalis, kurioje gyvena ir kuria puikūs žmonės. Atskleiskime juos, – kviečia LRT generalinis direktorius Audrius Siaurusevičius. – Naująjį sezoną Lietuvos televizijos eteryje bus kaip niekad daug sąmoningą, pilietišką, kūrybingą asmenybę ugdančių laidų. Atsigręšime į tai, ką turime ir turėjome geriausio kultūroje, tradicijose, aplinkoje. Ir žvelgsime į pasaulį smalsaus, pozityvaus žmogaus akimis.“

Kad grožio ir šypsenų toli ieškoti nereikia, įsitikino Lietuvos televizijos komanda, kūrusi naujojo sezono užsklandas ir surengusi ne vieną smagią vedėjų fotosesiją.

„Svetur, kad pamatytum kameros vertų gamtos vaizdų, kartais tenka sukarti šimtus kilometrų, o Lietuvoje dešimtis nuostabaus grožio vietovių gali aplankyti gal ir per dieną. Dažnai neįvertiname, kokie turtingi, nors ir tokie maži, esame“, – pasakoja Lietuvos televizijos montažo režisieriai Donatas Simaitis ir Danielius Buckus. Filmuodami naujojo sezono užsklandas, kurias jau dabar gali matyti televizijos žiūrovai, Donatas ir Danielius apsilankė Neringoje, Klaipėdoje, Molėtų observatorijoje, Pakruojo dvare, Kaune ir, be abejo, sostinėje Vilniuje.

Naująjį sezoną, kuris prasidės rugsėjo 12 dieną, papuoš 8 naujos laidos. Dar daugiau dėmesio bus skiriama žinioms. Darbo dienomis žiūrovų dėmesio lauks 15 valandos žinios.

„Pirmieji pranešame naujausias šalies ir pasaulio žinias „Labame ryte“ jau nuo 6 val. ryto. Kartais iki 18.15 val., kuomet į eterį išeina informacinė laida „Šiandien“, Lietuvoje ir pasaulyje nutinka tokių dalykų, apie kuriuos būtina informuoti nedelsiant. Tokiais atvejais rengiame specialiąsias žinių laidas ir ne vieną per dieną. Tačiau tikimės, kad dažnas Lietuvos televizijos žiūrovas įsijungia šį kanalą būtent dėl žinių – patikimų, objektyvių, profesionalių ir operatyvių. Norėdami dar geriau patenkinti jų poreikį, darbo dienomis reguliariai rengsime 15 valandos žinias“, – sako Lietuvos televizijos naujienų tarnybos vadovas Audrius Matonis.

Naujas Lietuvos televizijos sezonas – jau nuo rugsėjo 12 dienos.

Viena iš fotosesijų vyko Editos Mildažytės nuostabaus grožio sodyboje. Fragmentus iš fotosesijos galite matyti žemiau.

VIDEO: Kas liko už kadro I LTV naujo sezono fotosesija 2011

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius