-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos žvaigždės, įkliuvusios meilės pinklėse

Lietuvos žvaigždės prasitaria apie pirmąsias savo meiles.
Stilistas Mantas Petruškevičius
Stilistas Mantas Petruškevičius / Sigito Skinkio/BFL nuotr.

Darželyje buvo „valdovė“

LNK muzikinio šou „Žvaigždžių duetai“ dalyvė Augustė Vedrickaitė tiki meile ne iš pirmo, o iš antro žvilgsnio. Ji mano, kad iš pirmo žvilgsnio žmogui pajuntama simpatiją, o iš antro širdyje gali ir kažkas sukirbėti.

Andriaus Vaitkevičiaus/15min.lt nuotr./Augustė
Andriaus Vaitkevičiaus/15min.lt nuotr./Augustė

Savo pirmosios, vaikystės, meilės Augustė neprisimena, tačiau pamena, kad darželyje ji su drauge buvo „valdovės“. „Darželyje visi berniukai buvo mūsų. Kai reikėdavo eiti miegoti, atsiguldavau tarp dviejų berniukų ir gulėdavome susikabinę rankutėmis, kol užmigdavome. Juk vaikystėje niekas neatskirdavo mergaičių ir berniukų lovų“, — juokdamasi pasakojo dainininkė.

Kad atkreiptų patinkančio berniuko dėmesį, paauglystėje atlikėja ir pasidažydavo, ir trumpesnį sijonuką užsisegdavo, ir pajuokaudavo, o kartais ir kokią kvailystę iškrėsdavo. Na, patys suprantate — ko tik nepadarysi dėl simpatijos...

Paklausta, ar tiki posakiu, kad meilė trunka trejus metus, Augustė papasakojo, kad neseniai visą tą sistemą apie hormonus jai išaiškino vienas žmogus, tačiau dainininkė nėra linkusi tuo tikėti. „Dažnai ir aštuoniasdešimties metų senoliai vaikšto susikabinę rankomis, pabučiuoja vienas kitą. Meilę vienas kitam jie jaučia tikrai ne trejus metus. Tai taip miela“, — romantiškai kalbėjo A.Vedrickaitė.

Valentino dienos nepripažįsta

Lietuvos nacionalinio dramos teatro aktorius Rimantas Bagdzevičius nepripažįstą meilės šventės — Valentino dienos, tačiau meile iš pirmo žvilgsnio jis tiki ir mus tikina, kad būtent tokia meilė jo neapleidžia iki šiol.

Pirmoji meilė aktorių aplankė mokykloje. „Mes buvome bendraklasiai, vaikščiodavome susikabinę už rankų, viskas buvo labai gražu. Netgi baigę mokyklą neišsiskyrėme, tik vėliau kažkas nutiko. Dabar tai prisiminiau ir šypsausi“, — pasakojo populiariame seriale „Nekviesta meilė“ Steponą vaidinantis vyras.

Jei Rimantui kokia panelė krisdavo į akį, pirmąjį žingsnį susipažinimo link jis žengdavo ne iš karto — kad tam pasiryžtų, reikėdavo ganėtinai daug laiko. „Buvau nedrąsus ir slapukas, todėl susipažinti su man patinkančia mergaite ir vėliau ją kažkur pakviesti buvo sunku“, — prisiminimais dalijosi R.Bagdzevičius.

Labiausiai aktorius vertina moters protą, išmintį, o teiginio, kad meilė trunka trejus metus, Rimantas nėra girdėjęs, todėl jam nepritaria.

Bučiuotis pradėjo vaikystėje

Lietuvai konkurse „Mis Žemė“ atstovavusi Ingrida Kazlauskaitė savo pirmąją meilę prisimena taip gerai, lyg viskas būtų nutikę tik šiandien. Ingrida tuomet lankė darželį, ją ir jos išrinktąjį berniuką siejo abipusė simpatija. Kai prieš pietų miegą reikėdavo nusiprausti ir keliauti į lovytes, Ingrida su tuo berniuku pasibučiuodavo.

„Tačiau vieną dieną darželio auklėtoja paklausė visų vaikų, kuo jie norėtų būti užaugę, su kuo sukurti šeimą, ir tas berniukas pasakė ne mano, o kitos mergaitės vardą! Kai grįžau namo, labai liūdėjau“, — dabar jau juokdamasi pasakojo Ingrida.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Ingrida Kazlauskaitė
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Ingrida Kazlauskaitė

Mokykloje mergina niekuomet pirma neparodydavo dėmesio jai patinkantiems vaikinams. I.Kazlauskaitė pasakojo, kad ji nepasižymėjo ypatinga drąsa, kuklinosi, be to, mokslai jai tuomet rūpėjo daug labiau, nei priešingos lyties atstovai. „Esu optimistė. Jei myliu, tai myliu be proto. Nebijau nudegti. Kai esu įsimylėjusi man tarsi sparnai išauga“, — džiugiai kalbėjo Ingrida.

Dviejų žmonių santykiuose mergina labai vertina pagarbą, ištikimybę, supratingumą. Jos nuomone, šeimoje turi gyventi su tokiu žmogumi, ant kurio peties galėtum išsiverkti, jam išsipasakoti.

Tiki, kad meilė – neamžina

Stilistas Mantas Petruškevičius meilę iš pirmo žvilgsnio patyrė mokykloje. „Tai buvo mergaitė, vardu Ernesta. Ji buvo vieneriais metais už mane vyresnė, bet visa mokykla žinojo, kad mes draugaujame“, — pasakojo laidos „Mados reidas“ vedėjas. — Dabar, kai Kaune važiuoju pro Ernestos namą, visuomet pagalvoju: kažin kaip ji gyvena? Šią merginą prisimenu iki šiol“, — mintimis dalijosi M.Petruškevičius.

Norėdamas sužavėti jam patinkančią merginą, stilistas rašydavo meilės laiškelius, dovanodavo gėlių, vesdavosi nusižiūrėtąją į tuomet naują ir populiarų restoraną „Pizza Jazz“ Kaune, Laisvės alėjoje, ir užsakydavo varškės pyrago.

Nors savo pirmosios mokyklinės meilės Mantas nepamiršta iki šiol, jis mano, kad ilgainiui buvęs stiprus jausmas blėsta. Tad, jo nuomone, visai verta tikėti mokslininkų išvada, kad meilė trunka trejus metus. Juk daugelis šeimų, ypač jaunų, santykių krizę išgyvena ir dar anksčiau. Manto nuomone, viską sugadina buitis.

„Neseniai skaičiau labai teisingą posakį, tiksliai jo nepamenu, bet skamba kažkaip taip: „Buitis yra pilkoji pelė“, — pagrindinę blėstančių santykių priežastį apibūdino stilistas. — Kartais man tenka būti draugių patarėju. Kad neįgristų šeimos buitis, visoms joms siūlau kartais nueiti į kiną, nuvažiuoti į kelionę, padaryti malonią staigmeną savo antrajai pusei.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius