Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Liną Anušauskienę užpuolė be antsnukio vedžiotas šuo: „Bandė pulti mano šunį, o kliuvo man“

Pirmadienio vakarą Vilniuje, Žvėryno rajone, savo auksaspalvį retriverį vedžiojusi Lina Anušauskienė buvo užpulta be antsnukio vedžioto kito šuns.
Linai Anušauskienei įkando svetimas šuo
Linai Anušauskienei įkando svetimas šuo / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

Pasidalijusi sužalotos kojos nuotrauka politiko Arvydo Anušausko žmona L.Anušauskienė feisbuke rašė: „Nesidalinčiau tokiais vaizdais, nes pati esu šunų mylėtoja ir gynėja, bet gal bent susipras agresyvių veislių šeimininkai, kad vertėtų galvoti apie antsnukius...“

Nesidalinčiau tokiais vaizdais, nes pati esu šunų mylėtoja ir gynėja, bet gal bent susipras agresyvių veislių šeimininkai, kad vertėtų galvoti apie antsnukius...

Lina Anušauskienė vedžiodama savo šunį ir matydama, kad į jos pusę eina merginos, taip pat vedinos šunį, pasitraukė nuo tako. Tačiau šunų konflikto neišvengė ir pati nukentėjo.

Linos sutuoktinis A.Anušauskas 15min pasakojo, kad Lina vedžiojo savo sirguliuojantį šunį, bandė jį užstoti nuo puolančio agresyvaus kito šuns, kurį dvi merginos vedžiojo be antsnukio, ir buvo apkandžiota.

„Svetimą šunį vedžiojusios merginos nežinojo šuns ypatybių ir jo, deja, nesuvaldė“, – apgailestavo A.Anušauskas. Apie įvykusį incidentą merginos iškart pranešė šuns šeimininkui, kuris šiuo metu užsienyje. „Aiškinsimės toliau“, – 15min sakė Lina Anušauskienė.

Lina teigė, kad šiuo metu jaučiasi geriau. „Vakar buvo išgąsčio, nes tikrai skaudėjo. O dar ilgos eilės Lazdynų ligoninėje, teko persigalvoti ir važiuoti į Santariškes. Dabar lieka tik gydytis žaizdas“, – 15min sakė L.Anušauskienė.

R.Valiulio nuotr./Lina ir Arvydas Anušauskai
R.Valiulio nuotr./Lina ir Arvydas Anušauskai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius