-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Linas Adomaitis neabejoja, kad tikra meilė gali tykoti už kampo

Dainininkas ir kompozitorius Linas Adomaitis, pasirodęs naktinio klubo „People Disco Club“ atidarymo šventėje Kaune, vietoje šokių aikštelės mieliau rinkosi bendravimą su draugais. Tačiau nors vakarą atlikėjas ir praleido ramiai, jo teigimu, naktiniai klubai – puiki vieta atsipalaiduoti, o galbūt net surasti gyvenimo meilę.
Linas Adomaitis su žmona Irma
Linas Adomaitis su žmona Irma / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Linas Adomaitis

Dainininkas tikino, kad naktiniuose klubuose jam tenka lankytis retai ir kone kaskart – darbo reikalais. „Naktiniuose klubuose pasirodau koncertuodamas. Laisvalaikio leisti juose nesirenku, nebent išskirtinėmis progomis. Vis dėlto, būdamas naktiniame klube ir nedainuodamas, jaučiuosi nedirbąs“, – teigė atlikėjas.

Tačiau nors paties L.Adomaičio pavadinti vakarėlių liūtu ir nebūtų galima, dainininkas pripažino, kad klubinę kultūrą vertina itin palankiai. „Klubai yra labai gerai. Čia ateina žmonės, kurių vienas iš tikslų – susipažinti. Kitas tikslas galėtų būti ateiti gerai praleisti laiką kai nesimiega. Jeigu naktiniame klube skamba ne rusiškas popsas, o geras muzonas, ir vyrauja gera aplinka, tuomet viskas itin puiku!“

Paklaustas, ar tiki naktiniuose klubuose užsimezgusiomis pažintimis, L.Adomaitis tikino nė neabejojantis, kad klubo šokių aikštelėje galima sutikti ir gyvenimo meilę. „Tikrą meilę gali surasti bet kur: internete, gatvėje, troleibuse ir visur kitur. Kiekvienam žmogui Dievas duoda šansą susirasti savo antrąją pusę, visai nesvarbu, kurioje vietoje“, – svarstė dainininkas.

L.Adomaitis pripažino kadaise net mokęsis šokio paslapčių, tačiau dabar išvysti atlikėją šokių aikštelėje būtų sudėtinga. „Nesu aistringas šokėjas, tačiau pagal gerą hiphopo muziką mėgstu pajudėti. Paauglystėje lankiau breiko šokius, įvairiose stovyklose rengdavome mažus čempionatus. Man šokis nėra svetimas dalykas, tačiau naktiniame klube šokių aikštelėje galiu ir nepasirodyti – man mieliau pabendrauti su sava kompanija stovint prie staliuko ir gurkšnojant gėrimus.“

Paklaustas, kaip mėgsta leisti laisvalaikį, L.Adomaitis teigė, kad jam geriausias poilsis – gamtoje. „Nuo 2007-ųjų metų savo kelionės po Centrinę Ameriką geriausiu laisvalaikio praleidimo būdu laikau poilsį gamtoje. Lietuvoje man laisvalaikis siejasi su miškais, ežerais. Būtent iš gamtos galima pasisemti energijos. Jokių rūsių ir uždarų erdvių!“ – dėstė dainininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius