Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lindihopui Vilniuje – jau 10 metų

Džiazo šokių kultūrą Vilniuje ir visoje Lietuvoje puoselėjantis Lindyhop.lt klubas, šių metų vasario 7-9 dienomis švęs jau 10-ajį gimtadienį. Trijų dienų festivalio metu vyks vakarėliai su išskirtine programa „Tamsta“, „New York“ ir Lindyhop.lt klubuose, taip pat šešių pamokų seminaras su geriausiais Lietuvoje lindihopo, džiazo ir tapo šokių mokytojais.
Lindihopas
Lindihopas / Lindyhop.lt nuotr.

Jau 10 metų Vilniuje gyvuojantis Lindyhop.lt klubas savo gimtadienio proga visus besidominčius džiazo kultūra kviečia į šventę. Festivalio metu vyks 3 vakarėliai, kurių metu koncertuos 6 geriausios tradicinio džiazo grupės Lietuvoje, seniausia Vilniuje lindihopo trupė pristatys svarbiausias dešimtmečio choreografijas, o šventės svečiai, kaip jau įprasta, nesustodami šoks pagal energingąją svingo muziką.

Festivalis prasidės penktadienio vakarą lindihopo šokėjų antruose namuose – „Tamsta“ klube (Strazdelio g. 1, Vilnius). Vakarėlio metu gros jau gerai vilniečiams pažįstamas ir “ypatingu” ne tik tarp šokėjų vadinamas gatvės muzikos ansamblis Rhythm Junkies bei šarmingi svingo ir čigoniško džiazo atlikėjai The Schwings. Vakarėlio metu taip pat išvysite gimtadienio svečių pasirodymus bei konkursus.

Lindyhop.lt nuotr./Lindihopas
Lindyhop.lt nuotr./Lindihopas

Didysis ir pagrindinis šeštadienio vakarėlis vyks „New York“ klube (Kalvarijų g. 85, Vilnius), kurio metu bus peno ir akims, ir ausims, ir miklioms kojytėms. Lindyhop.lt šokių trupė atliks iš naujo atgaivintus istorinius šokių pasirodymus, vyks solo bei porų šokio konkursai, be to, gros rekordinis skaičius svingo muzikos atlikėjų lindihopo gyvavimo Vilniuje istorijoje: Lietuvos Karininkų Orkestras (LKO), Magic Time Orchestra ir Home Jazz Band.

Sekmadienio vakarą jaukus festivalio uždarymas vyks Lindyhop.lt klube (Saltniškių g. 29/3, Vilnius). Jo metu bus galima pasiklausyti nuotaikingai džiazuojančių Home Jazz Five bei pasimėgauti lindihopo namų atmosfera.

Daugiau informacijos apie renginį puslapyje www.lindyhop.lt. Bilietus į renginį galite įsigyti www.bilietai.lt kasoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius