-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Linksmuolis Juozas iš „Muzikos akademijos“ liūdnas: jis ieško merginos

Pirmadienį startuosiančiame LNK pasimatymų šou „Kitas“ į meilės paieškas leisis dainininkai Alicija ir Juozas. Muzikiniuose projektuose išgarsėję dalyviai antrųjų pusių ieškos žavėdami ne tik savo balsais, bet ir linksmumu, drąsa, energija.
Juozas
Juozas / LNK nuotr.

23-ejų metų Juozas Butnorius ir 22-ejų Alicija Barčevska šiuo metu yra vienišiai, o artėjančių vasaros atostogų be meilės ir nuotykių abu sako neįsivaizduojantys.

Dalyvaudamas „Muzikos akademijoje“, Juozas taip rimtai bendravo su mergina, kad net galvojo apie vestuves, pažindinosi su jos tėvais. Tačiau nepraėjo net pusmetis – ir „ventukas“ vėl merginos paieškose.

„Kodėl negaliu būti vienas? Nes neįdomu! Man patinka turėti damą ir žinoti, kad šalia manęs yra mylimas žmogus,“ – sako jau kuris laikas merginos neturintis Juozas.

Alicija vasaros projektui nusiteikusi valiūkiškai: „Į pasimatymą einu ne meilės ieškoti, bet labai noriu nuotykių. Žinau, kad projekte dalyvaus mano kolegos dainininkai. Įdomiausia bus, jeigu į pasimatymą su manimi ateis koks nors vyresnio amžiaus rokeris. Kaip užtrauktume bendrą dainą!“ – kvatoja atlikėja Alicija.

Tuo tarpu ansamblyje „Ventukai“ dainavęs Juozas atskleidžia – tam, kad mergina pavergtų jo širdį, jai visai nebūtina dainuoti.

„Ieškau gražios, lengvai bendraujančios, būtinai tolerantiškos ir nuoširdžios merginos. Kokia mergina mane gali sužavėti? Tokia, kuri labai gražiai šypsosi.“

Kas ateis į pasimatymą su Alicija ir ar suras Juozas savo svajonių merginą? O kam bus pasakyta „Kitas“? Į karštus vasaros pasimatymus LNK kviečia nuo pirmadienio, birželio 22 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius