-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liucina ir Tadas Rimgailos mini molines vestuves: „Kasdien mokomės vienas iš kito“

Praėjo lygiai devyni metai nuo tos dienos, kai desertinės „Liu Patty“ įkūrėja Liucina Rimgailė ir renginių vedėjas Tadas Rimgaila santuokos ceremonijos metu ištarė vienas kitam „taip“. Kaip ir tada, taip ir šiandien pora, mininti molines vestuves, spinduliuoja tyra meile. Skirtumas tas, kad ji – mažiausiai devynis sykius brandesnė.
Tadas Rimgaila, Liucina Rimgailė
Tadas Rimgaila, Liucina Rimgailė / Ramūno Tangurio, Silk & kisses, BNS nuotr.

Portalui Žmonės.lt susisiekus su L.Rimgaile ir pasveikinus gražios šventės proga, visai greta jos pasigirdo didžiausios jos gyvenimo dovanos – dešimties mėnesių sūnaus Oskaro – klegesys. Liucinos balsas persipynė su mažylio juoku – rodės, ne tik L.Rimgailė, bet ir jųdviejų su Tadu atžala priima vestuvių metinių sveikinimus. Tiesa, tai, ką sako sūnus, išversti dar būtų sunku, tačiau klausant nekilo abejonių – mažylis pilnas laimės.

Priėmusi portalo Žmonės.lt sveikinimus, L.Rimgailė nusijuokė, kad devintųjų vestuvių metinių rytas prasidėjo kone lygiai taip pat, kaip ir kiti pastarųjų mėnesių rytai – kitaip ir būti negali, kai turi dešimties mėnesių kūdikį.

Asmeninio archyvo nuotr./Liucina ir Tadas Rimgailos
Asmeninio archyvo nuotr./Liucina ir Tadas Rimgailos

„Labai ypatingai švęsti vestuvių metinių nesiruošiame. Kai turi mažą vaiką, tai tos šventės vis tiek nemažai nuo jo priklauso. Taip ir sutinkame – Tadas užsakė staliuką restorane, tad papietausime ir kur nors trise pasivaikščiosime, jei tik leis aplinkybės“, – birželio pirmosios rytą portalui Žmonės.lt šypsojosi apie jaukius reikšmingos dienos planus prakalbusi Liucina.

Sūnus Oskaras į Liucinos ir Tado gyvenimą išties įnešė savotiško chaoso ir dar daugiau laimės. L.Rimgailė tik nusišypsojusi prisipažino – žinoma, niekas ir nesitikėjo, kad pirmieji sūnaus auginimo metai bus lengvi, tad jokių didelių išbandymų tėvystė į jos ir Tado santykius neatnešė. Ši suteikė tik dar daugiau galimybių augti.

Arno Strumilos / 15min nuotr./Liucina ir Tadas Rimgailos
Arno Strumilos / 15min nuotr./Liucina ir Tadas Rimgailos

„Dabar mūsų namuose naujų pamokų etapas, nes tuomet, kai augini kūdikį, vyksta kiek kitokios asmenybės transformacijos, nei vyko iki tol. Dabar mokomės ir daugiau kantrybės, ir atlaidumo, ir vienas kitą labiau įsiklausyti ir kuo daugiau vienas kitam padėti. Kasdien mokomės, kaip svarbu susikoncentruoti ne tik į savo poreikius, bet ir į kito... Tos pamokos tikrai didžiulės“, – portalui Žmonės.lt atviravo pašnekovė.

Tiesa, Liucina nusijuokė, kad gyvenimiškų pamokų jiems su Tadu netrūko dar ir prieš sūnaus Oskaro gimimą. Jų namuose, rodos, susitinka dvi skirtingos stichijos – vanduo ir ugnis.

„Mes vis su Tadu pakalbame, kaip mes augome per tuos devynerius santuokos metus, o ir kiek mokomės kasdien! Jis iš manęs mokosi ramybės ir tolerancijos, nes Tadas yra degtukas, jis labiau linkęs greitai įsiplieksti. O aš atvirkščiai – kaip vanduo užlieju ir nuraminu ugnį, – apie namų harmoniją pasakoja Liucina. – Bet aš iš Tado irgi mokausi – mokausi dėmesingumo ir meilės išraiškos žodžiais. Mano meilės kalba yra veiksmai, o jo – žodžiai. Tai kiekvieną dieną iš jo mokausi išreikšti savo jausmus.“

O ko vestuvių metinių proga Liucina palinkėtų sau ir mylimam Tadui? L.Rimgailė nė nesusimąsto: svarbu, kad niekas jų santykiuose nesikeistų ir niekuomet nedingtų tie santuokai puikų skonį suteikiantys „prieskoniai“.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Tadas Rimgaila ir Liucina Rimgailė
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Tadas Rimgaila ir Liucina Rimgailė

„Man atrodo, kad mums visai gerai sekasi būti kartu, – nusijuokia ji. – Mūsų santykiai ir su pipirais, ir su prieskoniais, tad nė kiek nenuobodu. Tiesiog nesinori, kad kas nors pasikeistų. Tokios santuokos, kokia dabar yra mūsų, ir linkėčiau – tegul taip būna ir toliau.“

Trečiadienį L.Rimgailė devynerius metus kauptais prisiminimais pasidalijo ir socialiniame tinkle „Facebook“.

„Mes lygiai prieš 9 metus. Beje, paskutinėse nuotraukose ta pati bažnyčia, tik su svarbiausiu ir didžiausiu skirtumu

Su molinėmis, Tadai Rimgaila. Myliu tave… JUS“, – rašė dešimties mėnesių sūnų Oskarą auginanti Liucina.

Primename, kad Liucina ir Tadas susituokė 2013 metų birželio 1-ąją Vilniuje.

Pora iki vestuvių buvo pažįstami maždaug 5 metus. Sutiko vienas kitą per Tado geriausio draugo ir Liucinos sesers vestuves. Trejus metus pora bendravo kaip bičiuliai: Tadas gyveno Klaipėdoje, o Liucina – Vilniuje. Tačiau įsiliepsnojus romantiškiems jausmams, Tadas persikraustė į sostinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius