Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liucina Rimgailė 29-uosius švenčia meilės sostinėje: „Šis gimtadienis – vienas įsimintiniausių“

Šie metai desertų karaliene tituluojamai Liucinai Rimgailei – vieni produktyviausių ir sėkmingiausių. O dar smagiau, kai juos vainikuoja išskirtinė gimtadienio šventė. Vasario 20-ąją gimusi Liucina 29-ąjį gimtadienį mini Prancūzijos širdyje – Paryžiuje.
Liucinos Rimgailės ir Tado Rimgailos viešnagė Paryžiuje
Liucinos Rimgailės ir Tado Rimgailos viešnagė Paryžiuje / Asmeninio albumo nuotr.

Pirmą kartą Paryžiuje besisvečiuojanti L.Rimgailė 15min pasakojo, kad gimtadieninė išvyka kol kas išpildė visus lūkesčius. Net ir ne pats palankiausias oras netrukdo džiaugtis meilės miestu, ypač kai šalia puiki kompanija.

Už idėją gimtadienį paminėti svečioje šalyje Liucina dėkoja savo vyrui, šokėjui ir renginių vedėjui Tadui Rimgailai, kuris Paryžiuje lankosi jau trečią kartą. Kartu su sutuoktiniais išvyko ir artima draugų pora.

Asmeninio albumo nuotr./Liucinos Rimgailės ir Tado Rimgailos viešnagė Paryžiuje
Asmeninio albumo nuotr./Liucinos Rimgailės ir Tado Rimgailos viešnagė Paryžiuje

„Nusprendėme nedaryti įprastinio baliaus namie, o patiems papramogauti ir gerai praleisti laiką. Kol kas tikrai galiu pasakyti, kad šis gimtadienis bus pats įsimintiniausias, o diena dar tik prasidėjo“, – džiaugiasi Liucina.

Per kelias dienas kompanija spėjo apvaikščioti jau didžiąją dalį lankytinų objektų, o įspūdžiai – patys puikiausi.

„Paryžius – labai gražus, elegantiškas miestas, tad net ir vėsoki orai netrukdo džiaugtis šia kelione“, – pirmosios pažinties su meilės miestu įspūdžiais dalijosi Liucina. Kol kas didžiausią įspūdį paliko Prancūzijos simbolis – Eifelio bokštas.

Asmeninio albumo nuotr. /Liucinos Rimgailės ir Tado Rimgailos viešnagė Paryžiuje
Asmeninio albumo nuotr. /Liucinos Rimgailės ir Tado Rimgailos viešnagė Paryžiuje

„Dabar suprantu, kodėl žmonės dėl jo eina iš proto. Jis vakare atrodo toks trapus, tarsi krištolinis“, – sako moteris.

Desertų karaliene tituluojamos Liucinos širdį pavergė ir kulinariniai šedevrai. Spėjusi apsilankyti keliuose restoranuose ir desertinėse, Liucina džiaugėsi itin aukšta maisto kultūra.

Tiesa, įspūdžių kraitis dar gausiai pasipildys. Gimtadienio dieną Liucina Rimgailė praleis Disneilende, o vakare laukia romantiškas vakaras Mulen Ruže.

„Manau, kad ten dar daugiau įspūdžių prisigaudysime“, – džiaugiasi Liucina.

Paklausta, ar džiugiomis nuotaikomis laukė 29-ojo, Liucina juokiasi: „Priminti skaičiaus nereikia.“

Visgi gimtadienių ji nesibodi. Priešingai, laukia su didžiausiu džiaugsmu ir niekada nepraleidžia progos paminėti.

„Nors gimtadienis ir žiemą, tikrai kasmet švenčiu ir šios datos nevengiu. Kad ir kiek ten tų metų sukanka, – juokiasi Liucina. – Man patinka tokią dieną pabūti su draugais, artimaisiais.“

Asmeninio albumo nuotr./Liucinos Rimgailės ir Tado Rimgailos viešnagė Paryžiuje
Asmeninio albumo nuotr./Liucinos Rimgailės ir Tado Rimgailos viešnagė Paryžiuje

Gimtadieniai dažnai priverčia susimąstyti ir apie praėjusius metus, o 2017-iesiems Liucina negaili komplimentų. Per vienerius metus L.Rimgailė sugebėjo nuveikti išties daug – Užupyje atidarė naują desertinę „Liu“, išleido knygą „Saldžios dienos su Liu“.

„Iš tikrųjų tai buvo labai produktyvūs metai. Taip, nebuvo labai lengva, tačiau metai tikrai geri. Jie man atnešė daug gražių dalykų. O ateinantys, pasak astrologų, turėtų būti lengvesni. To ir tikiuosi“, – sako desertų karalienė.

Sau Liucina 29-ojo gimtadienio proga linki ramybės. Kaip pati sako, norėtųsi, kad šiais metais gyvenimas tekėtų ramiau, lėčiau, būtų daugiau progos atsipūsti.

„Norėčiau susikoncentruoti į save, į poilsį. Tikiuosi daugiau laiko skirti sau ir nesistengti nuversti kalnų“, – šypsosi moteris.

O ar ateities planuose numatytas šeimos pagausėjimas? „Šį klausimą palieku likimo valiai. Žinoma, sulaukę tokios žinios tikrai nenuliūstume, dabar tam tikrai tinkamas laikas, tačiau į tai nesikoncentruojame. Tai nėra šių metų tikslas. Tokių dalykų nesuplanuosi, tad kaip bus, taip bus“, – tikina Liucina Rimgailė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius