Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liucina Rimgailė Malagoje aplankė geriausią bičiulį krepšininką Mindaugą Kuzminską

Kepyklos „Liu Patty“ savininkė, šokėjo Tado Rimgailos žmona Liucina šiuo metu mėgaujasi užtarnautu poilsiu: savaitės pradžioje išvyko į saulėtąją Malagą, kur aplankė geriausią draugą – krepšininką Mindaugą Kuzminską.
Liucina Rimgailė, Eglė Andreikaitė (centre) ir Mindaugas Kuzminskas
Liucina Rimgailė, Eglė Andreikaitė ir Mindaugas Kuzminskas / Asmeninio albumo nuotr.

Į kelionę L.Rimgailė leidosi dėl kelių priežasčių. Nuolat dirbanti, ką tik magistro diplomą apgynusi moteris ne tik pasijautė galų gale nusipelniusi pailsėti, bet ir panoro aplankyti gerą draugą – Malagos komandoje žaidžiantį krepšininką Mindaugą Kuzminską.

„Užtarnautos atostogos, poilsis, laikas sau ir labai išsiilgtas geriausias draugas“, – Žmonės.lt savo kelionę apibūdino L.Rimgailė. 

Kaip svečiame krašte jai smagu, Liucina draugams parodė paviešindama kelias fotografijas. Visų pirma pasidžiaugė, kad kol Lietuvoje byra sniegas ir spaudžia šaltukas, Malagoje lepina karštis ir saulė. Vėliau parodė, kaip gražiai ją pasitiko čia priėmęs Mindaugas: vakarienei paruošė šviežios žuvies. O galiausiai gerą nuotaiką skleidė drauge su M.Kuzminsku pozuodama asmenukėms, kurias „užsakė“ Liucinos vyras Tadas. 

Tokios nuotraukos privertė pavyduliauti Liucinos draugus: šie it vienas tikino pavydintys gero oro, atostogų nuotaikos, be to, keli iš draugų net atkreipė dėmesį į Liucinos ir Mindaugo išvaizdos panašumus.

Žmonės.lt L.Rimgailė pasakojo, kad M.Kuzminskas – geriausias jos draugas nuo pat paauglystės. „Nors dabar bendrauti pavyksta daug rečiau, jis man tiek pat brangus“, – sakė Liucina. 

Ji pasakojo, kad Mindaugas ir jo mergina Eglė Andreikaitė, kuri kartu su sportininku gyvena Malagoje, jau seniai kvietė Liuciną ir Tadą juodu aplankyti. „Kadangi mano vyrui nepatinka skraidyti, jis sutiko prižiūrėti kavinę, šiek tiek pakontroliuoti darbuotojas, pakeisti mane. Todėl išvykau viena“, – atskleidė. 

L.Rimgailė džiaugiasi, kad bent kol kas atostogos – labai geros: „Čia laiką leidžiam puikiai! Oras geras, vaizdai nuostabūs, maistas irgi, o Eglutė su Mindaugu itin svetingi šeimininkai, tad daugiau nebeįmanoma norėti!“

Asmeninio albumo nuotr./Liucina Rimgailė, Eglė Andreikaitė ir Mindaugas Kuzminskas
Asmeninio albumo nuotr./Liucina Rimgailė, Eglė Andreikaitė ir Mindaugas Kuzminskas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius