-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Liudo Mikalausko ir jo choro planus sugriauti kėsinasi gamtos stichija

Galingasis milžiniško populiarumo sulaukęs projektas „Chorų karai“ TV3 eterį vėl drebins nuo vasario 13 dienos. Septynios Lietuvos įžymybės – Stanislovas Stavickis-Stano, Neringa Čereškevičienė, Liudas Mikalauskas, Augustė Vedrickaitė, Deivydas Zvonkus, Danguolė Beinarytė ir Justas Lapatinskas jau subūrė savo chorus Vilniuje, Kaune, Tauragėje, Utenoje, Alytuje ir Telšiuose ir nekantriai laukia projekto starto.
Liudas Mikalauskas
Liudas Mikalauskas / TV3 nuotr.

Smaragdinis Telšių choras su D.Zvonkumi savo jėgas jau išmėgino apdovanojimuose „Žmonės 2010“, N.Čereškevičienė su Baltuoju Vilniaus choru – sostinės Halės turguje, S.Stavickis-Stano su daugiataučiu choru pasirodymo laukia šį sekmadienį vyksiančioje EuroBasket 2011 burtų traukimo ceremonijoje, o štai L. Mikalausko ir Raudonojo Tauragės choro planus grasinasi užlieti potvynis.

Pagėgių savivaldybėje vandens lygiui Nemune ties Panemune viršijus stichinę ribą – 510 cm – keturiasdešimt devyniais centimetrais, paskelbta ekstremali padėtis. Šiuo metu vanduo yra apsėmęs aštuonis kaimus, porą dešimčių sodybų, nuo pasaulio atskyręs beveik 100 žmonių. Iš viso užlieta daugiau nei 10 tūst. hektarų pievų.

Kaip tik Pagėgiuose naujai renovuotoje bažnyčioje vasario 6 dieną suplanuotas L.Mikalausko ir jo choro, kuriame dainuoja Tauragės, Šilalės, Jurbarko ir Pagėgių choristai, pasirodymas.

Pasak Tauragės choro chorvedžio Kornelijaus Pukinskio, jei potvynis įsisiautės, gali tekti į koncertą vykti ir su amfibija: „Mes tikrai nenuvilsime žmonių, kurie laukia mūsų pasirodymo. Tikėkimės, kad potvynis atslūgs ir visi norintys mus pamatyti ir išgirsti galės atvykti į bažnyčią ir mums patiems neteks į koncertą vykti su amfibija.“
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius