-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Liutauras Čeprackas, slapčia vedęs Laurą Čepukaitę, pašalino ją iš savo laidos

Praeitą savaitę žurnalas „Žmonės“ pranešė apie slaptas kulinaro Liutauro Čepracko ir atlikėjos Lauros Čepukaitės vestuves – naujiena visus sudomino ne tik todėl, kad jaunavedžiai iki šiol uoliai slėpė savo santykius. L.Čepukaitė dalyvavo ir L.Čepracko laidoje „Lietuvos superšefas“ – daug kam iš karto kilo klausimų dėl vertinimo objektyvumo.
Liutauras Čeprackas ir Laura Čepukaitė
Liutauras Čeprackas ir Laura Čepukaitė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Pas mus tikrai ne švogerių valstybė, o tie, kurie galvoja, kad kažkas kažkam padėjo, tegul atidžiai žiūri šio šeštadienio laidą“, – tokį komentarą apie subjektyvumą laidoje iš karto po vestuvių pateikė vedėjas L.Čeprackas.

Šeštadienį paaiškėjo, kad būtent L.Čepukaitei ir teko atsisveikinti su tolesne kova dėl Lietuvos superšefo titulo.

„Čia būdama aš supratau, kad aš nemoku gaminti, visiškai nemoku. Jeigu anksčiau galvojau, kad sekasi visai neblogai, tai dabar matau, kad esu labai labai žemam lygmeny. Manau, kad toks iššūkis man buvo per didelis“, – laidoje kalbėjo atlikėja.

Jos patiekalai ne tik pralaimėjo visas dvikovas – L.Čepukaitė sulaukė ir nemažai paties L.Čepracko kritikos dėl savo kulinarinių sugebėjimų.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Laura Čepukaitė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Laura Čepukaitė

Kadangi šeštadienio laida buvo nufilmuota dar iki vestuvių, „Lietuvos superšefo“ kūrybinė grupė teigia, kad rezultatų jos įtakoti negalėjo. Suskaičiavus laidos svečių vertinimus paaiškėjo, kad L.Čepukaitės komanda pralaimėjo, ir turės vieną iš narių išsiųsti namo. 

TAIP PAT SKAITYKITE: Laura Čepukaitė ištekėjo už virtuvės šefo Liutauro Čepracko

„Kai tik išgirdau galutinį verdiktą, iš karto supratau, kad ši laida man yra paskutinė, – kalbėjo L.Čepukaitė. – Kur man ten, namų šeimininkei... Tai, kad mėgstu skaniai valgyti ar degustuoti, dar tikrai nereiškia, kad galiu pati ir pagaminti.“

Po L.Čepukaitės iškritimo, komandoje liko vienintelis žaidėjas – profesionalus šefas Povilas Giunteris, kuris kovoja prieš „Le Cordon Bleu“ mokyklos absolventą Gediminą Ciūnį ir jo komandos kolegą, architektą Andrių Baležentį. Ar vienintelis ne profesionalas sugebės atlaikyti augančią įtampą ir spaudimą? Kova tęsis kitą šeštadienį 17 val. per LNK.

LNK nuotr./Laura Čepukaitė ir Liutauras Čeprackas
LNK nuotr./Laura Čepukaitė ir Liutauras Čeprackas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius