-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Liutauro Salasevičiaus kolekcijos pristatymo pažiba tapo Kristina Ivanova

Trečiadienio vakarą Vilniaus muzikiniame klube „New York“ įvyko ketvirtosios dizainerio Liutauro Salasevičiaus kolekcijos pristatymas. Renginyje vestuvines sukneles pristatė ir žymios šalies moterys.
Kristina Ivanova
Kristina Ivanova / BFL/Mindaugo Vaičiulio nuotr.

Vakaro metu buvo pristatyta apie trisdešimt vestuvinių suknelių modelių,  įkvėptų praėjusio amžiaus antrojo ir trečiojo dešimtmečių dvasios. Ant podiumo karaliavo šviesios, ramios spalvos – balta, dramblio kaulo, gelsva, rausva, šviesiai alyvinė, žydra. Kai kurios ramių spalvų suknelės buvo derinamos su ryškiais aksesuarais – žaliais ar raudonais aukštakulniais, didžiuliais auskarais.

Matau, kaip jis tobulėja, ir mane tai labai džiugina.

Suknelės žavėjo moteriška elegancija, dekoratyvumu ir formomis – kai kurie modeliai atrodė tarsi būtų sukonstruoti iš gėlių žiedlapių. Puošnumo suteikė kruopštus siuvinėjimas karoliukais, perlais ir kristalais, medžiagų daugiasluoksniškumas, nėriniai.

L.Salasevičius pristatė sukneles, kurias galima transformuoti, vilkėti keliais skirtingais būdais – nusegus žeme besivelkantį šleifą visos kolekcijos suknelės visdavo į žaismingą, kojas apnuoginantį drabužį.

Kolekciją pristatė ir žymios dizainerio bičiulės: grupės „ŠarkA“ narė Kristina Ivanova, „Mis Lietuva 2011“ Ieva Gervinskaitė, aktorė Aušra Štukytė, realybės šou „Iššūkis Mis Lietuva“ dalyvė, manekenė Ernesta Kalinauskaitė.

Iš visų podiumu ėjusių moterų elegancija ir pasitikėjimu savimi išsiskyrė K.Ivanova, pristačiusi auksu spindėjusią vestuvinę suknelę, dekoruotą karoliukais. Išdidžiai podiumu ėjusios K.Ivanovos šukuoseną puošė didžiulė balta plunksna.

K.Ivanovą palaikė jos bičiulės – grupės „ŠarkA“ narė Gintarė Valaitytė bei kompanijos „TV Manija“ vykdomoji prodiuserė Goda Skačkauskaitė. Iš Godos rankų Kristina kolekcijos pristatymo pabaigoje sulaukė prie suknelės derančios, geltonos spalvos gerberų puokštelės.

Kai kurios vestuvines sukneles pristačiusios moterys ir merginos sunkiai galėjo nuslėpti jaudulį – tą sunkiai sekėsi padaryti ir I.Gervinskaitei, kuri vestuvinį apdarą vilkėjo jau antrą dieną iš eilės.
Renginyje apsilankė ir dizainerio kūrybos gerbėjos verslininkė Inga Budrienė, muzikologė Zita Kelmickaitė, Inga ir Aivaras Stumbrai, dainininkė Evelina Sašenko.

BFL/Mindaugo Vaičiulio nuotr./Vakaro akimirka
Evelina Sašenko (kairėje) su drauge

E.Sašenko teigė L.Salasevičių pažįstanti nuo pat pirmojo dizainerio kolekcijos pristatymo.

„Tada jis mane surado, kad aš padainuočiau pristatyme jo mėgstamas ir mylimas Edith Piaf dainas. Nuo to laiko mes bendraujame, draugaujame. Matau kaip jis tobulėja ir mane tai labai džiugina. Kai žmonės auga savoje srityje, tai yra svarbiausia. Jo drabužiai įgauna brandumą“, – teigė Evelina.

Dvi sukneles specialiai „Eurovizijos“ dainų konkurse dalyvavusiai E.Sašenko siuvęs L.Salasevičius, pasak atlikėjos, kuria drąsioms moterims.

„Tai labai ekstravagantiška, labai drąsi, labai kūrybinga ir turinti ką pasakyti pasauliui moteris. Ji – labai ryški asmenybė“, – apie moterį, kuriai yra skirti L.Salasevičiaus kūriniai, kalbėjo dainininkė.

BFL/Mindaugo Vaičiulio nuotr./Kolekcijos pristatymo akimirka
BFL/Mindaugo Vaičiulio nuotr./Kolekcijos pristatymo akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius