Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liveta Kazlauskienė bandys tapti Seimo nare

Lietuvos estrados atstovė Liveta Kazlauskienė, vos tik paskelbusi apie savo politinės karjeros pabaigą, vėl pradėjo rinkiminę agitaciją. Šį kartą Liveta bandys tapti Seimo nare.
Liveta Kazlauskienė
Liveta Kazlauskienė / LNK nuotr.

„Važiuosiu pas savo gerbėjus su nauja programa, su naujos programos pristatymu ir tikrai dirbsime aktyviai", – laidos „Kažkas atsitiko“ kūrėjams pasakojo Liveta Kazlauskienė.

O juk dar visai neseniai Liveta nustebino savo gerbėjus, rinkėjus ir kraštiečius, apsisprendusi nebedalyvauti rikimuose į savivaldybę. Esą ją papiktino bendrapartiečiai – nesutapo požiūris į nuogybes. Liveta apkaltino konservatorius, kad šie savo reklaminėse skrajutėse retušavo jos nuotraukas ir per daug apnuogino dainininkės pečius. Spjovusi į buvusius kolegas, Liveta nusprendė po pusantrų metų vyksiančiuose Seimo rinkimuose dalyvauti kaip nepriklausoma kandidatė. Dainininkė tikisi milžiniško savo gerbėjų ir kraštiečių palaikymo.

Ką Liveta Kazlauskienė žada nuveikti tapusi Seimo nare ir kokių postų ji sieks? Atsakymai – jau pirmadienį 20 val. 30 min. LNK laidoje „Kažkas atsitiko“ su Oksana Pikul ir Karoliu Sakalausku.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius