-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liveta Kazlauskienė dukrai numovusi kelnes išpertų užpakalį

Kalbėdama apie Irmos Jurgelevičiūtės atsiribojimą nuo gerbėjų L.Kazlauskienė prasitarė, kokią bausmę taikytų dukrai Ingridai, jeigu ši pasielgtų kaip garsi atlikėja.
Liveta Kazlauskienė
Liveta Kazlauskienė / Redo Vilimo/BFL nuotr.

Pasak žurnalo „Privatu!“, Kauno muzikantų bendruomenė yra itin artima, todėl ieškodami I.Jurgelevičiūtės leidinio žurnalistai susisiekė ir su dainininke Liveta Kazlauskiene bei pasiteiravo apie Irmą. Moteris tikino ryšius su I.Jurgelevičiūte nutraukusi labai seniai ir jos nemačiusi apie penkerius metus.

 „Galbūt jai tas žmogžudys draudžia bendrauti su visuomene ir pasauliu, nežinau. Aš asmeniškai jos neieškojau ir nesidomėjau. Ji turi savo šeimą, kuri gali į tuos reikalus kištis ir pasakyti jai, kaip elgtis. Aš esu visai pašalinis žmogus. Visiškai nesijaudinu dėl Irmos, nors ir labai stebina mane toks jos elgesys. Bet, matyt, „meilei nereikia pasakų rūmų, meilei reikia mylimo žmogaus“, – telefonu kalbėdama su „Privatu!“ žurnalistais uždainavo atlikėja.

Liveta sako, kad jos šeimoje nebūtų taip, kad artimasis pradingtų ir niekas apie jį nieko nežinotų. „Jei mano dukrai taip nutiktų, tai būtų jai numautos kelnės ir išpertas užpakalis. Neleisčiau taip elgtis“, – kategoriškai „Privatu!“ rėžė L.Kazlauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius