Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liveta Kazlauskienė verčia naują gyvenimo puslapį: TV projekte pasirodys be vyro Petro

Šeštadienį startuoja muzikinis projektas „Dainuok mano dainą“. Kiekvienas gyvos muzikos vakaras bus skirtas vis kitam muzikos grandui – pirmojoje laidoje skambės žinomiausios grupės „Vairas“ ir jos lyderio Rolando Janušo dainos, kurias atliks kiti projekto dalyviai.
„Dainuok mano dainą“ akimirka
Liveta Kazlauskienė / Giedriaus Abromavičiaus nuotr.

„Rolando tembrą kai išgirstu, tai man šiurpuliukai laksto. Petras žino tai ir sako, kad nežino kuo čia baigsis tas projektas, jei būsiu su Rolandu viena“, – atviraus Liveta Kazlauskienė.

L.Kazlauskienė projekte „Dainuok mano dainą“ pasirodys viena, be savo vyro Petro Kazlausko. Visą laiką dainuojanti duete su savo scenos ir gyvenimo partneriu, Liveta atverčia naują gyvenimo puslapį. „Dabar labai jaudinuosi, nes nėra mano pritariamojo balso, kuris man idealiai tinka ir pritinka. Labai jaudinuosi, iš tikrųjų, kad čia būsiu viena be Petro“, – pripažins dainininkė. Nepaisant to, P.Kazlauskas prisideda prie žmonos pasiruošimo projekte.

Giedriaus Abromavičiaus nuotr./„Dainuok mano dainą“ akimirka
Giedriaus Abromavičiaus nuotr./„Dainuok mano dainą“ akimirka

Tiesa, Liveta repeticijose pasigenda vyro komentarų. „Jis yra toks žmogus, kuris niekada negiria. Jis nesako jokios nuomonės. Skamba daina, o aš žiūriu visaip į jį ir nesulaukiu jokio pasakymo, – laidoje „Dainuok mano dainą“ sakys L.Kazlauskienė. – Tai suprantu, kad reikia labai stipriai stengtis dar ir dar.“ Tiesa, sunerimti Petrui reikėtų ne dėl žmonos vokalinių galimybių – Liveta jau seniai neslepia savo simpatijų grupės „Vairas“ lyderiui Rolandui.

„Jau aš tik jį išgirstu ir man viskas, turiu viską padėti, atsisėsti ir išklausyti dainos, nes tai yra be galo talentingas žmogus“, – gražių žodžių kolegai negailės L.Kazlauskienė. Panašu, kad simpatijos abipusės. „Kai aš pamačiau Livetą sėdinčią šalia, man pasidarė daug ramiau“, – muzikinio BTV šou metu atviraus Rolandas Janušas, kuriam ir bus skirtos vakaro dainos – šį šeštadienio vakarą, laidoje „Dainuok mano dainą“ skambės žinomiausi grupės „Vairas“ kūriniai.

Giedriaus Abromavičiaus nuotr./Stanislavas Stavickis-Stano, Donata Gutauskienė-Laisva
Giedriaus Abromavičiaus nuotr./Stanislavas Stavickis-Stano, Donata Gutauskienė-Laisva
Giedriaus Abromavičiaus nuotr./„Dainuok mano dainą“ akimirka
Giedriaus Abromavičiaus nuotr./„Dainuok mano dainą“ akimirka

Edgaras Lubys pirmoje „Dainuok mano dainą“ laidoje atliks kūrinį „Lietus“, Rūta Ščiogolevaitė – „Ant slenksčio“, Marius Jampolskis – „Karaliai be karūnų“, grupės „Pikaso“ lyderis Rokas Laureckis – „Gimiau pačiu laiku“, L.Kazlauskienė perdainuos dainą „Riešutų žydėjimas“, Neringa Nekrašiūtė – „Tėvyne mano“, Donata Gutauskienė-Laisva – „Vaivorykštė“, Jūratė Miliauskaitė – „Klausi miela“, o Stanislavas Stavickis-Stano – „Broliai“.

Vakaro pabaigoje bus išrinkta daina nugalėtoja, kurią kartu atliks ir vakaro šeimininkas, ir naujos interpretacijos autorius. Laidoje netrūks gyvos muzikos ir negirdėtų istorijų. „Vairo“ lyderis Rolandas Janušas laidoje papasakos apie grupės atsiradimą, vis dar neblėstantį populiarumą ir gerbėjų dovanas. „Mes nesame gėlių berniukai, gėlių niekas labai daug nenešė. Ko mes daugiausiai esame gavę? Daugiausiai gavę bučinių iš gerbėjų“, – pasakos dainininkas.

Giedriaus Abromavičiaus nuotr./Neringa Nekrašiūtė
Giedriaus Abromavičiaus nuotr./Neringa Nekrašiūtė
Giedriaus Abromavičiaus nuotr./Jūratė Miliauskaitė
Giedriaus Abromavičiaus nuotr./Jūratė Miliauskaitė

Šio šeštadienio vakaro laidoje „Dainuok mano dainą“ nuskambės ir Edmondo Čivinsko vardas. Jis – ilgametis grupės „Vairas“ lyderis. Ilgai slėpęs savo ligą nuo draugų ir grupės kolegų, E.Čivinskas tikėjo, kad jam pavyks pasveikti. Stebuklo tikėjosi ir grupės nariai, tačiau po itin sunkios ligos pasaulį vyras paliko prieš septynerius metus. Geros muzikos, nesuvaidintų ir žiūrovus nustebinsiančių istorijų šou „Dainuok mano dainą“ – šeštadienio vakarą per BTV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius