-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Livija Gradauskienė surėmė špagas su pasaulio čempionu Justinu Kinderiu

Televizijos laidų vedėja Livija Gradauskienė TV3 laidos „Sportuok su mumis“ filmavime susidūrė su netikėta problema. Atvykusi į treniruotę su pasaulio šiuolaikinės penkiakovės čempionu Justinu Kinderiu ji nenustygo vietoje laukdama fechtavimosi rungties, tačiau kai atėjo metas praktikuotis, sutriko.
Livija Gradauskienė ir Justinas Kinderis
Livija Gradauskienė ir Justinas Kinderis / TV3 nuotr.

Ji drąsiai prisiartindavo prie penkiakovininko, tačiau vengdavo atlikti dūrį špaga. „Visai nesitikėjau, kad bus taip baisu durti žmogui. Mus nuo vaikystės moko, kad nereikia badyti žmonių, o čia sako – durk! Žmogus tai tikras, ne geležinis“, – įspūdžiais „Sportuok su mumis“ dalinsis L.Gradauskienė.

J.Kinderis matydamas, sutrikusią L.Gradauskienę, sustabdė kovą, priėjo prie moters ir liepė pasipraktikuoti. Jis atstatė krūtinę ir pasiūlė televizijos laidų vedėjai kelis kartus stipriai durti špaga. Po šios trumpos pamokėlės Livija įsidrąsino ir pagaliau ėmė aktyviai kovoti. Ji nustūmė J. Kinderį prie galinės linijos ir niekaip neleido pasaulio čempionui nuo jos atsitraukti.

„Dažnai būna, kad naujokams iš pradžių nedrąsu durti špaga į kitą žmogų, tačiau keli dūriai ir žmogus pradeda kovoti. Livija iš tiesų labai nustebino. Fechtavimosi rungtyje gali labai gerai perprasti žmogaus charakterį. Nepatyrę kovotojai dažniausiai traukiasi atgal, o Livija labai aktyviai puolė. Matyti, kad ji yra moteris kovotoja“, – fechtuotoją naujokę gyrė penkiakovininkas.

Po treniruotės Justinas ir Livija susirėmė dvikovoje iki pirmojo dūrio, o jai pasibaigus TV3 laidos „Sportuok su mumis“ vedėja Vlada Musvydaitė-Baranauskienė šluostėsi juoko ašaras. Šmaikštūs moters pastebėjimai privertė šypsotis net rimtąjį J.Kinderį. 

Kas laimėjo kovą iki pirmojo dūrio, galėsite pamatyti jau šį sekmadienį, 8.30 val. TV3 laidoje „Sportuok su mumis“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius