Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

lneta Stasiulytė filme „Tarp mūsų, mergaičių“ išsireikalavo honoraro dar negimusiam aktoriui

Naujos, vos pradėtos filmuoti komedijos „Tarp mūsų, mergaičių“ kūrėjai pateko į kuriozišką situaciją. Filmavime dalyvauja aktorius, kuris nebuvo kviestas į atranką ir nepasirašė jokios sutarties. Taip yra todėl, kad besilaukiančios filmo aktorės Inetos Stasiulytės sūnus yra dar negimęs.
lneta Stasiulytė filme „Tarp mūsų, mergaičių“
lneta Stasiulytė filme „Tarp mūsų, mergaičių“ / Jūros Jūraitės nuotr.

Pasak filmo prodiuserio Mantvido Žalėno, scenarijus buvo pradėtas rašyti dar nežinant gerosios naujienos.

„Iš pradžių Ineta turėjo vaidinti kitą vaidmenį – kietos karjeristės Daivos. Jį rašėme galvodami apie ją. Tada sužinojome – Ineta nėščia. Tačiau įdomiausia tai, kad komedijoje jau buvo kitas personažas – nėštukė Goda. Taigi, atidavėm jį Inetai – beveik nereikėjo nieko perrašinėti. Žinojau, kad talentingoji Ineta susitvarkys su šia užduotimi idealiai. Tai, kad ji sutiko atlikti vaidmenį, būdama nėščia, yra nuostabu. Esu tikras – kuo artimesnis aktorės būsenai personažas, tuo įtaigesnis ir tikresnis yra kinas“, – džiaugėsi prodiuseris Mantvidas Žalėnas.

Ievos Jūros Jūraitės nuotr./lneta Stasiulytė filme „Tarp mūsų, mergaičių“
Ievos Jūros Jūraitės nuotr./lneta Stasiulytė filme „Tarp mūsų, mergaičių“

„Esu jau aštuntą mėnesį su vaikeliu viduje, bet labai noriu vaidinti. Ir toliau intensyviai darbuojuosi, vedu renginius, filmuojuosi laidose, reklamose. Na ir, žinoma, turbūt jau paskutiniame iki gimdymo filme „Tarp mūsų, mergaičių“. Aktorių planuoju pagimdyti rugsėjo gale, su juo dalyvausiu ir premjeroje gruodį“, – juokaudama pasakojo aktorė Ineta Stasiulytė.

Prodiuseris užsiminė, kad Ineta turėjo papildomų sąlygų sutartyje. „Čia nebuvo tas atvejis, kai gauni du aktorius už vieno kainą. Su Ineta draugiškai sutarėme dėl padidinto honoraro ir dar negimusio aktoriaus įrašymo į filmo titrus”, – teigė M.Žalėnas.

Populiariausių Lietuvoje komedijų „Tarp mūsų, berniukų...“ ir „Klasės susitikimas. Berniukai sugrįžta!“ režisierius šįkart nusprendė nukreipti žvilgsnį į dailiąją lytį.

Istorija prasideda nuo nekalto sumanymo: šešios geros draugės nusprendžia smagiai ir jaukiai praleisti savaitgalį užmiesčio SPA centre. Tačiau nerūpestingas savaitgalis netrukus virsta painių situacijų, karštų prisiminimų ir veiksmo pilnų scenų sūkuriu. Ar merginų draugystė išlaikys pavydo, pykčio ir intrigų išbandymą? Kas nugalės – senos nuoskaudos ar moteriškas solidarumas ir draugystė?

Ievos Jūros Jūraitės nuotr./Filmas „Tarp mūsų, mergaičių“
Ievos Jūros Jūraitės nuotr./Filmas „Tarp mūsų, mergaičių“

Žinoma, „Tarp mūsų, mergaičių“ subalansuotas moterims (ypač „Sekso ir miesto“ gerbėjoms), tačiau filmą privalo pamatyti ir vyrai – kad sužinotų, ką moterys kalba, kai jų nėra šalia. Garantuojame, kad jie irgi juoksis už pilvų susiėmę.

Filmo režisierius – Kęstutis Gudavičius. Filmą platina „Vabalo filmai“. Pagrindinius vaidmenis filme atlieka Ineta Stasiulytė, Rimantė Valiukaitė, Gabrielė Malinauskaitė-Rudzienė, Emilija Latėnaitė-Beliauskienė, Aušra Štukytė, Rasa Marazaitė.

Filmą bus galima pamatyti visuose didžiausiuose šalies kino teatruose nuo 2018 m. gruodžio 28 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius