Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LNK sezono pristatyme – valandos šokių ir į sceną sugrįžusi Goda Alijeva (nuotraukos)

Naująjį sezoną pirmoji iš Lietuvos televizijų pradėjo LNK, šeštadienio vakarą pakviesdama į rojų. Arba šventę, kurios, anot renginio vedėjo Rolando Vilkončiaus, LNK laukė 15 metų.
Goda Alijeva
Goda Alijeva / Karolio Kavolėlio/ BFL nuotr.

Daugybės garsių ir žinomų svečių Teatro arenoje laukė nutiestas raudonas kilimas, tik lapais prisidengę Adomas ir Ieva, ryškūs rojaus personažai, kurie kiekvieną pasitiko plojimais ir šūksniais, sveikinančiais atvykus į rojų.

„Laisvė šokiams laisvame ir nepriklausomame kanale!“ – sušuko Inga Valinskienė ir pasveikino visas projekto „Kviečiu šokti“ poras. Būtent šokiai tapo LNK televizijos naujojo sezono akcentu – po kiekvienos laidos ar projekto prisistatymo savo pasirodymą ant parketo žiūrovams sušokdavo vis nauja šokių projekto „Kviečiu šokti“ pora, o kai laidos išseko, LNK naujojo sezono pristatymas nepastebimai virto projektu „Kviečiu šokti“.

„Noriu bėgti jiems iš paskos, todėl, Rolandai, turėsite mane tramdyti kiekvieną šeštadienį...“ – stebėdama nueinančius šokėjus prisipažino I.Valinskienė, bet netrukus R.Vilkončius ją nuramino, kad šį sezoną teks vesti projektą, o ne šokti.

BFL nuotr./LNK naujojo sezono pristatymo akimirka
BFL nuotr./LNK naujojo sezono pristatymo akimirka

Algis Ramanauskas ir Marius Jampolskis šmaikščiai pristatė naują muzikinį projektą „Lietuvos daina“, kuriame „ne savo nusibodusias dainas, o laiko testą išlaikiusius kūrinius“ atliks daugiau nei 20 žvaigždžių.

Pavadinęs A.Ramanauską „senstelėjusiu plikiu, kuris jau visiems nusibodo“, M.Jampolskis greitai ant kaklo pajuto šio tvirtas rankas. Po kelių sekundžių atgavęs kvapą aktorius teištarė: „Neblogai pasirodėte, kolega...“

Su žiūrovais iš naujo pasisveikino laidos „Abipus sienos“, „Dviračio šou“, pakeitusi pavadinimą „KK2“, kaip ir LNK televizija, penkioliktąjį gimtadienį švenčiančios „Nuo... iki...“ bei „LNK žinios“ ir kitos.

„KK2“ vedėjams atiteko garbė pristatyti šokėju tapusį Seimo narį Andrių Šedžių. Jį, anot laidos vedėjų, būtent šis informacinis pramoginis šou ir padarė žvaigžde. „Kryžminės ugnies“ vedėjas Raigardas Musnickas naujajame sezone žadėjo išaiškinti visus politikus impotentus, todėl pristatė su panašiais reikalais susijusią sekso ekspertę Mildą Bartašiūnaitę. Ji šįkart šoko visai nekaltą valsą.

Unikaliu projektą „2 minutės šlovės“ pavadino jo komisijos narys Arūnas Valinskas ir pakvietė ant parketo tituluotą gražuolę Gabrielę Martirosianaitę.

„Ji sušoks fantastišką tango. Man labai gerai pažįstama tema – nuo meilės iki neapykantos...“ – pakomentavo seimūnas, kuris, palyginti su žmona, šįkart gavo tik menkutę eterio dalį.

Vakaro staigmena tapo grupės „69 danguje“ pasirodymas. Atlikėjos ne tik pristatė naują dainą, naujus kostiumus ir įvaizdį, bet ir... iš motinystės atostogų grįžusią Godą Alijevą.

Po laidų prisistatymų dar kelias valandas tęsėsi pirmoji „Kviečiu šokti" kova, o ją savo pirmaisiais (daugiausia šlovinančiais ir giriančiais) komentarais vertino kiek nuobodoka komisija.

BFL nuotr./LNK naujojo sezono pristatymo akimirka
BFL nuotr./LNK naujojo sezono pristatymo akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius