Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 16 /22:07

LNK projekto „Žvaigždžių duetai“ lyderiais tapo „Pop Ladies“ su Jonu Jonušu

Simbolinę dieną, Vasario 16-ąją, LNK eteryje dainų kovoje susirungė projekto „Žvaigždžių duetai. Istorija prasideda iš naujo“ dalyviai. Net devynios poros šį vakarą kovojo dėl komisijos ir žiūrovų simpatijų. Nors šį vakarą dar niekas projekto nepaliko, lyderio pozicijos atiteko „Pop Ladies“ su Jonu Jonušu.
Jonas Jonušas ir grupė „Pop Ladies“
Jonas Jonušas ir grupė „Pop Ladies“ / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Valstybės atkūrimo dieną LNK projekto dalyviai žiūrovams surengė nesibaigiančių linksmybių vakarą. Jų atliktas dainas ir scenos met gabumus vertino komisijos nariai: prodiuserė Laima Lapkauskaitė, maestro Donatas Katkus, operos solistas Merūnas Vitulskis ir aktorė Kristina Kazlauskaitė.

Ketvirtojoje „Žvaigždžių duetų“ laidoje varžėsi devynios poros: Rosita Čivilytė su dukra Agneta Gabalyte, ansamblio „Kitava“ vadovė Rasa Stoškuvienė ir verslininkas iš Šiaulių Eugenijus Andrulis, šokėjas Tadas Rimgaila ir dainininkė Monika Linkytė, grupė „Pop Ladies“ ir buvęs „bavaras“ Jonas Jonušas, Sandra ir Saulenė Chlevickaitės, Inga Norkutė-Žvinienė ir Karolis Akulavičius, buvusi „Radži ieško žmonos“ dalyvė Elena Jurgaitytė ir Tautrimas Rupulevičius-Onsa, politiko Stanislovo Buškevičiaus dukra Agnė Buškevičiūtė ir Justinas Lapatinskas, Neringa Šiaudikytė ir aktorius Aistis Mickevičius.

Po pasisveikinimo Andrius Butkus užsiminė, kad į projektą atkeliaus dar trys naujos poros. O susirinkę dalyviai Vasario 16-osios dienos proga laidos pradžioje sudainavo šviesios atminties maestro Vytauto Kernagio ir grupės „Skamp“ dainą „Nemuno vingis“.

Tiesa, savo laimę dar kartą išmėgino Julija Jegorova ir pulkininkas Valdas Krulikauskas. Jie iš projekto iškrito dar praėjusioje laidoje. Dėl netikėtai susiklosčiusių asmeninių aplinkybių pulkininkas kovoti dėl tolimesnio dalyvavimo „Žvaigždžių duetuose“ paliko vieną dainininkę. Tačiau šventinę dieną komisijos pirmininkas Donatas Katkus nebuvo toks dosnus ir patikino: „Julija, man labai patiko jūsų dainavimas, tačiau „Žvaigžių duetai“ yra duetai, tad vienas žmogus negali ištempti už abu. Aš manau, kad jūs  dar grįšite į duetus vėliau“.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Agneta Gabalytė ir Rosita Čivilytė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Agneta Gabalytė ir Rosita Čivilytė

Pirmosios į scena lipo šeimyninis duetas dainininkė Rosita Čivilytė su dukra Agneta Gabalyte. Kadangi vakaro tema buvo linksmybės, moterys atliko trankų šokių hitą. Komisija, žinia, kaip ir beveik visas laidas iki šiol buvo pakerėta moterų dainavimu. Tačiau Laima Lapkauskaitė išsakė ir žiupsnį kritikos. „Kad Rosita su dukra gerai sudainuos aš žinojau dar Marijampoleje užrakindama duris. Tačiau man norėjosi, kad jos mus nustebintų netikėtu reginiu. Manau, kad jos gali nustebinti visus su dar geresniu numeriu. Todėl šiandien mano įvertinimas – 9“, – sakė L.Lapkauskaitė. Komisija iš viso porai skyrė 38 balus.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Tadas Rimgaila ir Monika Linkytė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Tadas Rimgaila ir Monika Linkytė

Šokėjas Tadas Rimgaila ir dainininkė Monika Linkytė, kaip žadėjo A.Butkus, planavo susprogdinti sceną savo linksmu pasirodymų. Mat antroji karštą mikrofoną paėmusi pora atliko legendinių rokerių „AD/DC“ dainą „Highway to Hell“. Odinės striukės, aprdiskę džinsai ir pirštinės nukirptais pirštais – tokį rokovą jų įvaizdį papildė fone ugnies lankussukę fakyrai. Tačiau komisijai pasirodyme pritrūko energijos. „Manau, kad draivo, net akademikai daugiau turi. Būtumėt bent metę mikrofoną į komisiją, aš būčiau jį pagavęs gal. Bet tikrai pritrūko energijos“, – sakė M.Vitulskis. Komisija porai skyrė 34 balus.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Agnė Buakevičiūtė ir Justinas Lapatinskas
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Agnė Buškevičiūtė ir Justinas Lapatinskas

Politiko Stanislovo Buškevičiaus dukra Agnė Buškevičiūtė ir Justinas Lapatinskas atliko visiems gerai žinomą Egidijaus Sipavičiaus dainą „Diskoteka“. Ryškias it žymeklių spalvų drabužiais vilkintys projekto dalyviai studijoje kūrė klubinės kultūros nuotaikas. „Pirmiausiai, noriu pasakyti sveiki atvykę. Bet suprantate, toks įspūdis, kad jiems visiems spaudimas nukritęs arba jie bijo pamesti sijonus. Darykite tūsą scenoje, chebra! Na, o dabar, žinote, aš beveik užmigau. Merūnai, kadangi, tai pirma pora, ar tu leidi man parašyti 6?“, – sakė komisijos geležine ledi praminta Laima Lapkauskaitė. Komisija porą įvertino porą 24-iais balais.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Inga Norkutė-Žvinienė ir Karolis Akulavičius
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Inga Norkutė-Žvinienė ir Karolis Akulavičius

Po to, kai aktorę Ingą Norkutę-Žvinienę duetuose paliko jos partneris Adolfas Jarulis, ji pasirodė su nauju scenos partneriu „ventuku“ Karoliu Akulavičiumi. Jie atliko komišką meilės duetą.„Aš kaip visada sakau, kad man visai patinka žemiški vaizdeliai. Taigi man labai patiko šis Ingos pasirodymas. Aš parašysiu devynis", – sakė D.Katkus. Komisija porai skyrė 34 balus.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Sandra ir Saulenė Chlevickaitės
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Sandra ir Saulenė Chlevickaitės

Sandra ir Saulenė Chlevickaitės pasirinko legendinės disko grupės „Baccara“ dainą „Yes Sir“. Blizgančiomis auksinėmis ir sidabrinėmis sukniomis pasidabinusios seserys šoko apsuptos šokių aikštelės gaublių spindesio. „Aš tikrai nieko prieš mergaites neturiu. Apie kokį čia sinchroną, ritmiką ir dainas galime kalbėti. Merginos blogai ir manęs visiškai neveikia čia jokios šventės.  Sugadinote nuotaiką – penki“, – sakė L.Lapkauskaitė. Be to, apie seserų apsižodžiavimą su L.Lapkauskaitę portalas Žmonės.lt jau rašė.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Aistis Mickevičius ir Neringa `iaudikytė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Aistis Mickevičius ir Neringa Šiaudikytė

Dainininkė Neringa Šiaudikytė ir aktorius Aistis Mickevičius surengė gana šmaikštų italo ir lietuvaitės duetą. Kol Neringa dainavo lietuviškai, Aistis žodžius tarė itališkai. „Neringa viską taria natūraliai. Jie labai artistiška pora. Šitame vaizdelyje buvo viskas  ko galėjai norėti ir tikėtis“, – sakė D.Katkus. Tiesa, nors pora ir patiko L.Lapkauskaitei, ji parašė porai devynis. Debiutavusi pora, patikino besidžiaugianti galintys dalyvauti „Žvaigždžių duetuose“. Jie surinko 38 balus.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Jonas Jonuaas ir grupė Pop Ladies
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Jonas Jonušas ir grupė „Pop Ladies“

Ggrupė „Pop Ladies“ ir buvęs „bavaras“ Jonas Jonušas atliko Didžiosios Britanijos gražuolio Robbie Willamsos dainą „Let Me Entertain You“. Prie juodai apsirėdžiusio dalyvių kvarteto galiausiai prisijungė dar keliolika šokėjų, tad ši masuotė atrodė gana įspūdingai. „Ką čia pasakyt, žinai, tokia armija ant scenos. Viskas labai puikiai strategiškai ir vokalo prasme sudėliota. Neturiu ką pasakyti, tad parašysiu 10“, – sakė apie pasirodymą Merūnas. Jam pritarė ir Kristina Kazlauskaitė, statydama Joną su merginomis, kaip pavyzdį visiems. Jie iš komisijos gavo daugiausiai – 40 balsų.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Elena Jurgaitytė ir Tautrimas Rupulevičius-Onsa
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Elena Jurgaitytė ir Tautrimas Rupulevičius-Onsa

„Šio jauno dueto pasirodymo metu bus skutami plaukai, duš buteliai“, – taip buvusią „Radži ieško žmonos“ dalyvę Eleną Jurgaitytę ir Tautrimą Rupulevičių-Onsą pristatė vedėjas Andrius Butkus. Ir iš tiesų, jų pasirodyme buvo visko, net ugnies papliupų. Pora atliko Vytauto Šiškausko dainą „Su gimtadieniu“. Kūrinio pabaigoje Onsa ėmė skusti savo galvą, o Elena žiebė butelį jam į galvą. „Koks numeris, toks ir atlikimas. Žmonės tikrai kažką norėjo parodyti. Nežinau, ar jis pavyko, bet jis man pasirodė neskanus ir nemalonus“, – sakė Kristina Kazlauskaitė. Jai antrino ir Laima Lapkauskaitė: „Mano mieli vaikučiai, ką jūs čia darėt? Čia gal mėginote išgauti šios dainos parodiją? Gal aš nieko nesuprantu ir negaliu sėdėt šiame krėsle?“. Komisija porai skyrė 26 balus.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Eugenijus Andrulis ir Rasa Stoakuvienė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Eugenijus Andrulis ir Rasa Stoškuvienė

Ansamblio „Kitava“ vadovė Rasa Stoškuvienė ir verslininkas iš Šiaulių Eugenijus Andrulis atliko himną Vasario 16-ajai dienai. Kariškomis uniformomis apsirengęs duetas su mažyčiu choru jie atliko „Rondo“ dainą „Lietuva“. „Man labai patiko Rasos energetika, nors ji gal tris kartus mažesnė už Eugenijų. Pasirodymo metu, ji tikrai spėjo apibėgti visą Lietuvą“, – sakė Kristina. Komisija porai skyrė 37 balus.

Pasirodžius visoms poroms vieną, papildomą balą gavo portalo Žmonės.lt skaitytojų pora-numylėtinė aktorė Inga Norkutė-Žvinienė ir „ventukas“ Karolis Akulavičius.

Galutinė ketvirtosios laidos „Žvaigždų duetai“žiūrovų ir komisijos balsų lentelė:

1. „Pop Ladies“ ir Jonas Jonušas,
2. Rasa Stoškuvienė ir Eugenijus Andrulis,
3. Agnė Buškevičiūtė ir Justinas Lapatinskas,
4. Inga Norkutė-Žvinienė ir Karolis Akulavičius,
5. Neringa Šiaudikytė ir aktorius Aistis Mickevičius,
6. Rosita Čivilytė su dukra Agneta Gabalyte,
7. Sandra ir Saulenė Chlevickaitės,
8. Elena Jurgaitytė ir Tautrimas Rupulevičius-Onsa,
9. Tadas Rimgaila ir Monika Linkytė.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius