Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LNK rengia antrąjį antrininkų konkursą „Gintarinis atspindys 2010“

LNK metų pabaigoje surengs antruosius antrininkų apdovanojimus „Gintarinis atspindys“. Renginio prodiuseriai kviečia žmones, panašius į šalies ar užsienio įžymybes arba mokančius juos parodijuoti, dalyvauti atrankoje.
Nelly Paltinienė su antrininke
Nelly Paltinienė su antrininke / LNK nuotr.

„Rengti antrąjį konkursą įkvėpė pirmojo sėkmė, – sako prodiuserė Jurga Pukenytė. – Pasirodo, kad Lietuva – antrininkų šalis. Iš viso pirmojo „Gintarinio atspindžio“ rengėjai gavo stebėtinai daug – tūkstantį anketų dalyvauti antrininkų šou, iš jų buvo atrinktos keturios dešimtys panašiausių dalyvių.

Konkurse panoro dalyvauti daug dainininkės Vitalijos Katunskytės antrininkių, dauguma jų manė esančios panašios tik dėl to, kad yra apkūnios. Nemažai moterų tikino esančios panašios į Ingą Valinskienę. Ji su Katunskyte tapo pačiomis populiariausiomis įžymybėmis antrininkų konkurse.

„Gerai, kad anketoje įtraukėme punktą „į ką manai esantis panašus?“, nes kartais tikrai sunku pasakyti, kieno antrininku žmogus save laiko, – šypsosi  projekto prodiuserė Jurga Pukenytė.

„Gintarinio atspindžio“ dalyvių laukia įspūdingi prizai ir, be abejonės, pažintis su tikra įžymybe. Registruotis galima LNK puslapyje arba elektroniniu  paštu antrininkai@lnk.lt

„Kreipiuosi į antrininkų kaimynus, gimines ir artimuosius, kad jie savo pažįstamus pasiūlytų į konkursą. Patys žmonės kartais nedrįsta užpildyti anketų“, – sako Jurga Pukenytė.

Jūsų dėmesiui – pirmojo „Gintarinio atspindžio“ finalistai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius