-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

LNK rodys lietuvišką sansacingo realybės serialo „Diena ir naktis“ versiją

Netrukus per LNK – dar vienas netikėtas ir originalus šou. LNK pasirašė sutartį su Vokietijos prodiuseriais „Filmpool“ ir įgijo teisę Lietuvoje rengti realybės serialą „Day and Night“ („Diena ir naktis“).
„Berlin – Tag & Nacht“
„Berlin – Tag & Nacht“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 3 Serialas Naktis LNK

Pirmasis „Dienos ir nakties“ sezonas, parodytas per RTL2 kanalą Vokietijoje, tapo didele sensacija. Vien „Facebooke“ jis surinko 2,7 milijono gerbėjų, o antrojo serialo sezone žiūrovų kiekis išaugo 200 proc.

Iš Vokietijos šis formatas jau iškeliavo į Prancūziją (rodo W9 kanalas), Vengriją (RTLKlub) ir Slovakiją (PLUS).

Pasaulyje parodyta daugiau nei 1100 „Dienos ir nakties“ epizodų, iš jų 600 – Vokietijoje, kur jis transliuojamas pavadinimu „Berlin – Tag & Nacht“. Čia jo herojai tapo šalies įžymybėmis. Pavyzdžiui, vokiškojo šou žvaigždės Ole Peterso debiutinis singlas iš „iTunes“ per pirmąją savaitę buvo parsisiųstas net 40 tūkstančių kartų. Trijų sezonų DVD su „Diena ir naktimi“ parduota daugiau nei 50 tūkstančių vienetų, o gruodį išleista knyga sulaukė fenomenalaus populiarumo – per pirmąją savaitę jos parduota daugiau nei 70 tūkstančių egzempliorių.

„Dienos ir nakties“ veiksmas vyksta madingame bute, esančiame gyvybingo metropolio centre.  Jame gyvena aštuoni skirtingi jauni veikėjai, kuriuos vienija meilė miestui ir noras jame palikti savo pėdsaką.

Gali būti, kad netrukus jaunuosius herojus sutiksite pačiuose madingiausiuose Vilniaus klubuose ir baruose – šis šou neužsidarys kokiame nors auksiniame penthouse sostinės senamiestyje. Herojai išeis į miestą pasilinksminti, skirti pasimatymus ar nubėgs šampano į artimiausią parduotuvę. Tai – dar vienas šio šou privalumas: jis neužsidarys tarp keturių sienų, o taps viso miesto realybės šou.

Kiekviena „Dienos ir nakties“ serija atspindės visas 24 audringo kambariokų grupės gyvenimo valandas.  Žiūrovai seks, kaip herojai įsimyli vieni kitus, skiriasi, ginčijasi dėl gyvenimo sąlygų, nesutinka mokėti nuomos, lankosi naujausiuose klubuose ir baruose bei susiduria su savo asmeninėmis dilemomis, patirdami geriausius ir blogiausius miesto siūlomus dalykus.

„Diena ir naktis“ remiasi ankstesne garsiojo realybės šou „Big Brother” sėkme, tačiau šis formatas kur kas pranašesnis. Nors serialas yra apie jaunimą, bet tuo pat metu suteikia vyresniems žiūrovams supratimą, kaip šiais laikais dideliame mieste gyvena jauni žmonės.

Tai jau antrasis formatas, apie kurio įsigijimą kovą praneša LNK. Kaip jau skelbta, televizija netrukus pradės rodyti pagal CBS formatą kuriamą pažinčių šou „Soriukas“ („Excused“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius