Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LNK šokių projekte teisėjaus Kastytis Kerbedis

Po ilgos pertraukos į viešumą žada sugrįžti dainininkas, nuostabaus balso savininkas ir spalvinga asmenybė Kastytis Kerbedis.
Kastytis Kerbedis
Kastytis Kerbedis / Viganto Ovadnevo nuotr.

Sekmadienį K. Kerbedis užims vietą LNK šokių konkurso „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ komisijoje šalia pirmininkės Editos Daniūtės, choreografo Aurelijaus Liškausko ir etiketo žinovo Giedriaus Drukteinio.

Kastytis yra ištikimas LNK šokių laidos žiūrovas ir kaskart po LNK eterio komentuoja šokėjų pasirodymus naktimis savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“.

Daugiausia dainininko liaupsių sulaukia Kristinos Navickaitės – Tinos ir Tado Rimgailos pora, judviejų foto net puošia Kastyčio profilį.

„Kaip galima taip paveikti senelį, kad jis pradėtų liaupsinti? Aš tokio dalyko nepamenu. Ką jie su manim padarė? Pagarba jiems už tai, už tą nuostabų jaudulį stebint jų talentą, jų charizmą“, – Tiną ir Tadą giria Kastytis Kerbedis. 

„Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ prodiuseriams K.Kerbedis atskleidė turįs ne tik favoritų, bet ir tų, kurių nekenčia. Ką konkrečiai turi omenyje, dainininkas atsisakė įvardyti.

Spalvingo, ekspresyvaus ir žodžių į vatą nevyniojančio K.Kerbedžio pasirodymas LNK šokių konkurse „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ – jau šį sekmadienį 19.30 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius