Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LNK „Žvaigždžių duetuose“ seksualioji J.Tvarijonaitė uždainuos su „el Fuego“

Modelis, žurnalo „Playboy“ ir „Penthouse“ žvaigždė Jurgita Tvarijonaitė, iki šiol Lietuvą žavėjusi tobulomis kūno formomis ir erotinėmis fotosesijomis, nuo Naujųjų metų demonstruos savo vokalinius sugebėjimus. Drauge su trim gražuoliais operos solistais „el Fuego“ ji dalyvaus LNK „Žvaigždžių duetuose“.
Jurgita Tvarijonaitė
Jurgita Tvarijonaitė / „Scanpix“ nuotr.

„Dainavau nuo vaikystės – mane net ruošė „Dainų dainelei“. Vėliau dainavau mokyklos, bažnyčios, universiteto choruose. Pastaruoju metu dainuoju lopšines savo metukų sūnui“, – šypsosi Jurgita.

Pasak Jurgitos, išeiti į televizijos sceną nejauku. „Bet aš drąsi mergaitė! Žvaigždžių duetai“ – proga grįžti į viešumą. Dabar gyvenu tikrą gyvenimą – šeima, vaikas, jokių vakarėlių, jokių renginių“.

Kol mama dainuos „Žvaigždžių duetuose“, mažąjį Tomą Juozapą prižiūrės tėtis.

„Nesamdome auklės. Aš tikrai išprotėjusi mama, niekuo nepasitikiu“, – juokiasi Jurgita. Ar ji ir toliau lepins žiūrovus savo seksualia išvaizda? „Nesiruošiu keisti savo įvaizdžio. Rūbai projekte priklausys nuo tematikos. Pati norėčiau dainuoti liaudies dainas, man jos prie širdies“, – sakė Tvarijonaitė.

Pasak Jurgitos, dalyvauti duetų šou ją įkalbinėjo net gyvenimo draugas, kuris paprastai rekomenduoja mylimai moteriai neiti į TV laidas.

Gal netrukus modelis vėl pradės fotografuotis? „Jau sulaukiau pasiūlymų, prašo atsiųsti nuotraukų, agentūroms įdomu, kaip pasikeičiau. Ko gero vėl teks kibti į darbus“, – sako naujųjų LNK „Žvaigždžių duetų“ dalyvė Jurgita Tvarijonaitė.

„el Fuego“ – tai populiariosios klasikos kūrinius atliekantys trys jaunieji operos solistai Tomas Pavilionis, Jonas Sakalauskas ir Eugenijus Chrebtovas. Jonas ir Eugenijus yra  Virgilijaus Noreikos studentai, o Tomas – Vytauto  Juozapaičio auklėtinis.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius