Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Londone gyvenantis akordeonistas Martynas Levickis: „Buvo dienų, kai valgiau tik sausą sumuštinį“

„Buvo minčių: kodėl aš tam Londone, kas iš to, kad čia toks didelis fainas miestas, jei galiu valgyti tik sumuštinį su sviestu. Buvo tokių pamąstymų. Tačiau motyvacija ir priežastis, kodėl turiu tobulėti ir siekti savo svajonės, neišnyko. Ir tos mintys, kad aš valgau vien sausą sumuštinį, nieko neturiu, esu niekam nereikalingas, praėjo. Sėdėjau kiekvieną dieną klasėje užsidaręs ir grojau po 4-5 valandas. Šiandien mano svajonės pradėjo pildytis“, – pirmadienio vakarą laidoje „Nuo... Iki“ pasakos akordeonistas Martynas Levickis.
Martynas Levickis
Martynas Levickis / Juozo Siruso nuotr.

Prieš penkerius metus išvykęs mokytis į Londoną, šiandien 23-ejų lietuvis gali džiaugtis koncertais prieš daugiatūkstantinę minią. Martyno albumas jau išleistas Didžiojoje Britanijoje, o netrukus pasirodys Vokietijoje, vėliau Kinijoje, Korėjoje, Japonijoje bei JAV. 

Beje, jau pirmą pardavimo savaitę Didžiojoje Britanijoje albumas pateko į šalies topų viršūnes, o apie jauną akordeonistą iš Lietuvos ėmė rašyti didžiausi britų dienraščiai. Šiandien jo pergrotą Lady Gaga hitą „Telephone“ groja didžiausios britų radijo stotys, o papasakoti savo sėkmės istoriją ir pristatyti pasaulyje gan nepopuliarų akordeoną Martynui teko ir didžiausios britų televizijos BBC rytinėje laidoje.

„Mano pasaulis apsivertė vos per pusmetį“, – prisipažįsta akordeonistas. Tad kaip paprastas vaikinas iš Lietuvos, gimęs mažame Tauragės miestelyje tapo žvaigžde Didžiojoje Britanijoje? Ką jam teko paaukoti ir kiek dirbti, kad pasiektų savo svajonę? Ar iš tiesų, kaip kalbama Lietuvoje, Martyno honorarai siekia šimtus tūstančių svarų? Kokių pasiūlymų iš merginų sulaukia vaikinas, kurio karjera, kaip teigia muzikos kritikai, dar tik prasideda?

Akordeono virtuozo Martyno Levickio interviu pirmuosiuose jo namuose Londone, jau šį pirmadienio vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“, 20:20 val. tik per LNK su žaviąja Giedre Talmantiene. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius