Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LRT žinių vedėja Aistė Plaipaitė tapo mama: atskleidė, kokį vardą išrinko dukrai

LRT televizijos ir radijo žurnalistės Aistės Plaipaitės ir jos vyro, garso režisieriaus Manto Tamulionio šeimoje – džiugi žinia. Pora birželio 25-ąją susilaukė pirmagimės.
Aistės Plaipaitė ir Mantas Tamulionis
Aistės Plaipaitė ir Mantas Tamulionis / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Šią žinią Aistė patvirtino ir 15min.

Aistė ir Mantas naujagimę nusprendė pavadinti Elenos vardu, kuris, išvertus iš graikų kalbos reikškia „šviesi, šviesioji“.

„Nebuvo labai daug diskusijų, nes vardas buvo seniai sugalvotas. Net jei ir būtų gimusi per jonines, tikrai nebūtume suteikę Janinos vardo“, – juokavo Aistė.

15min primena, kad Aistės ir Manto pažintis prasidėjo prieš ketverius metus. „Susipažinti mums padėjo internetinės platformos“, – šypteli A.Plaipaitė. Suradę vienas kitą vienoje pažinčių programėlėje ir pradėję bendrauti socialiniuose tinkluose, jie greitai susitiko ir gyvai.

A.Plaipaitė 15min anksčiau sakė, kad Mantas jųdviejų poroje brandesnė ir ramesnė asmenybė, išsiskyrus nuomonėms jis dažniau nusileidžia. „Mano jausmų skalė yra platesnė, emocijos labiau šokinėja, o Mantas yra pastovesnis“, – atviravo Aistė ir pridūrė, kad šios savybės iš mylimojo ji vis dar mokosi.

Gyventi kartu pora pradėjo kiek daugiau nei po pusmečio draugystės. Tai, pasak Aistės, buvo natūralus žingsnis: „Tiesiog vieną dieną atėjo aiškus supratimas, kad gal jau reikia apsigyventi kartu.“

Pirmasis Aistės ir Manto pasimatymas įvyko rugsėjo 8-ąją. Būtent prie šios datos pora derino ir savo vestuves. Abu sakė labai mėgstantys rugsėjo pradžią.

Todėl pora ir susituokė praeitų metų rugsėjo pradžioje.

A.Plaipaitės ir M.Tamulionio vestuvės skyrėsi nuo tradicinių lietuviškų vestuvių. Pora neturėjo sužadėtuvių – sprendimą tuoktis priėmė bendru sutarimu, nebuvo ir sužadėtuvių žiedo.

Jųdviejų vestuvėse nebuvo ir tradicinių lietuviškų papročių bei atributų. To pora atsisakė, nes tai jiems neatrodė sava.

Porai svarbiausia šventės dalis – ceremonija bažnyčioje. Nemažai dėmesio jiedu skyrė ir vakarinei daliai. Viename Vilniaus bare surengė gyvo garso koncertą-vakarėlį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius