Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Lukiškių izoliatorius tapo įspūdingo vakarėlio erdve: kalėjimo kamerose – nuo barbekiu iki tatuiruočių salonų

Šių metų barmenų čempionatas „World Class“ oficialiai skelbiamas pradėtu, o šį įvykį vainikavo didžiulis renginys neįprastoje erdvėje – Vilniaus Lukiškių tardymo izoliatoriuje.
„World Class“ čempionato atidarymo šventės „Bulleit Ink Community“ svečiai
Mindaugas Papinigis, Deividas Bendžius / Audriaus Dzimidavičiaus nuotr.

Šiandien jau nuo ryto vyko barmenų seminaras, kurio vinimi tapo „World Class 2013“ nugalėtojas Davidas Riosas.

„Tai yra daugelio barmenų visame pasaulyje dievukas. Jis yra itin charizmatiška asmenybė. Tai įrodo ir tai, kad pasaulio čempionatą jis laimėjo ir griežtą komisiją sužavėjo netgi nemokėdamas anglų kalbos. Dabar Davidas yra laukiamas visame pasaulyje, daug keliauja ir mielai dalinasi patirtimi“, pasakoja čempionato „World Class“ ambasadorius Lietuvoje Edvinas Sinkevičius.

Audriaus Dzimidavičiaus nuotr./ Deividas Bendžius
Audriaus Dzimidavičiaus nuotr./ Deividas Bendžius

Po seminaro su D.Riosu ne tik barmenai iš visos Lietuvos, bet ir kone pusė tūkstančio stilingų asmenybių bei žinomų žmonių rinkosi į specialų „World Class“ atidarymo renginį pavadinimu „Bulleit Ink Community buvusiame Lukiškių izoliatoriuje, kur jų laukė staigmenos.

Renginyje buvo atidarytos 7 kameros, o kiekvienoje iš jų svečių laukė pramogos: nuo barberio kambarėlio iki laikinų tatuiruočių meistro ir pan.

Oficialaus „World Class“ atidarymo nepraleido Naglis Bierancas, Mindaugas Papinigis, Paul de Miko, Jurijus Veklenko, Justinas Žvigas-Justy ir kt.

Šiemet „World Class“ organizatoriai Lietuvoje tikisi rekordinio dalyvių skaičiaus: „Lietuvoje yra labai daug talentingų barmenų. Taigi asmeniškai, tikiuosi, kad ne tik nugalėsime Baltijos šalių etapą, bet į finalą išsiųsime būtent lietuvį“, – viliasi čempionato ambasadorius Lietuvoje.

Audriaus Dzimidavičiaus nuotr./„World Class“ čempionato atidarymo šventės „Bulleit Ink Community“ svečiai
Audriaus Dzimidavičiaus nuotr./„World Class“ čempionato atidarymo šventės „Bulleit Ink Community“ svečiai

Taip pat E.Sinkevičius pastebi, kad barų kultūra Lietuvoje keliasi į pasaulinį lygį. O geriausi šalies barai jau šiandien atstovauja svarbiausias barų tendencijas:

„Viena iš jautriausių – tvarumas. Atsiranda vis daugiau vietų, kuriose atsisakoma plastikinių šiaudelių ir kitų netvarių sprendimų. Taip pat grįžtama prie daugiau tikrumo ne tik lėkštėje, bet ir taurėje – atsisakoma daug ingredientų, papuošimų, pompastikos. Taip pat kreipiamas didelis dėmesys į produktų kokybę“, – pasakoja Edvinas, pridurdamas, kad aptarnavimo kokybė, greitis ir gebėjimas patiekti tai, ko nori klientas, neužduodant per daug klausimų, irgi yra menas.

Taigi jau 2020 m. balandžio mėnesio pabaigoje bus paskelbti TOP 10 geriausių Lietuvos barmenų, kurie gegužę atstovaus Lietuvą Baltijos šalių finale – Rygoje, o laimėtojas – Baltijos šalis Sidnėjuje.

Vilniaus Lukiškių tardymo izoliatoriuje vykusios šventės akimirkos:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius