Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.A.M.A kilimu su šeima žengusi D.Bosas: „Kas nori piktintis, tegul piktinasi“

Penktadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ areną drebina bene laukiamiausias metų pramoginis renginys – apdovanojimai M.A.M.A. Jokia paslaptis, kad raudonasis kilimas ir ant jo lipantys šou verslo atstovai sulaukia ne ką mažiau žiniasklaidos ir visuomenės dėmesio, nei pati apdovanojimų ceremonija. Ant raudonojo kilimo pasirodė ir elegancija suspindusi Daina Bosas.

Į M.A.M.A apdovanojimus D.Bosas atvyko pasipuošusi Juozo Statkevičiaus kurta suknele. Jos veidą dengė žavus aksesuaras.

„Kai pandeminės sąlygos, tenka puoštis taip, prisitaikyti prie aplinkos. Ko negali pakeisti, neverta sukti galvos“, – portalui Žmonės.lt sakė ji.

D.Bosas raudonuoju kilimu žengė neslėpdama pakilių emocijų – pasak jos, smagu po tokio laiko ir vėl sugrįžti į gyvenimą.

„Žinau, kad bus ir piktų kalbų, kad čia toks renginys vyksta, bet kas nori piktintis, tegul piktinasi. O juk paprastai piktinasi tie, kurių nekviečia į tokius renginius. Mes turime užsiauginę storą odą, tai nekreipiame dėmesį į tas pikčiurnas.“

Paklausta, kokios muzikos klausosi, D.Bosas neslėpė, kad jos mėgiamų stilių spektras – labai platus.

„Turbūt čia nėra nė vieno atlikėjo, kurio neklausau. Muzika mane lydi visur. Mėgstu ir savo laikų muziką – tokias grupes, kaip „Beatles“, „Queen“. Be viso to, labai mėgstu ir „The Roop“, ir Džordana Butkutę, ir Vida Bareikį. Kiekviena grupė turi gerų dainų“, – kalbėjo ji.

O kam įteiktų geriausio atlikėjo apdovanojimą? Daina šypsosi: „Jei tik galėčiau, įteikčiau visiems. Visi turi perliukų. Net ir tą Vaido Baumilos „Kunigundą“, kurios iš pradžių labai nemėgau, dabar pagaunu save niūnuojant“, – juokėsi ji.

VIDEO: Iškiliausių žvaigždžių komentarai ant M.A.M.A. raudojojo kilimo: kokios muzikos klausosi jie patys?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius