Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

M.A.M.A raudono kilimo vedėjai I.Stonkuvienė ir S.Vaitulionis apie stiliaus nesėkmes ir savo debiutą

Sausio 31 dieną Kaune įvyks laukiamiausias metų renginys – M.A.M.A 2019 apdovanojimai. Pirmąkart apdovanojimų istorijoje portalas 15min tiesiogiai transliuos M.A.M.A raudoną kilimą, kurio vedėjais tapo tikri nuotaikos ir geros energijos užtaisai – Indrė Stonkuvienė ir Saugirdas Vaitulionis. Likus vos vienai dienai iki apdovanojimų jiedu papasakojo, kaip vyksta pasiruošimas, ir paatviravo apie savo vakaro stilių.
Indrė Stonkuvienė ir Saugirdas Vaitulionis
Saugirdas Vaitulionis ir Indrė Stonkuvienė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

M.A.M.A raudono kilimo transliaciją tik 15min stebėkite penktadienį nuo 17.15 val.

„Man tai yra metų renginys, tiek masto, tiek svarbos prasme, muzikos prasme. O šiemet M.A.M.A apdovanojimų laukiu dar stipriau, nes kartu su 15min tiesioginės transliacijos žiūrovais svarbiausias naujienas ir ryškiausias žvaigždes pamatysime pirmieji“, – 15min studijoje anksčiau sakė vedėju tapęs Saugirdas Vaitulionis.

Jis pasakojo, kad labai laukia M.A.M.A apdovanojimų, turi daug lūkesčių šiam bene didžiausiam muzikos renginiui. Vis dėlto Saugirdas prisipažino, kad jaučia ir nedidelį jaudulį, nes, anot jo, dvi valandas vesti raudono kilimo transliaciją – nemenkas iššūkis.

„Tikiuosi, kad mes su Indre 15min skaitytojams padovanosime šaunų reginį“, – vylėsi S.Vaitulionis.

Tiesa, viešųjų ryšių specialistas M.A.M.A raudoną kilimą ves jau ne pirmą kartą. Tokią patirtį jis turėjo prieš tris metus, tačiau tada poros neturėjo.

„Šį kartą vesiu raudono kilimo transliaciją su žavia, labai iškalbinga ir garsiai besijuokiančia partnere. Manau, kad mūsų juokas visoje arenoje skambės labai garsai. Kartu su Indre man bus linksmiau ir kur kas įdomiau, juk abu neieškome žodžių kišenėje“, – šypsojosi Saugirdas.

Kalbėdamas apie tokio renginio aprangos kodą, jis įsitikinęs, kad vyrams pasiruošti yra kur kas lengviau nei moterims. Pats Saugirdas vakaro metu planuoja pasirodyti su juodu kostiumu ir tokios pačios spalvos kaklaraiščiu. Anot jo, tokia klasikinė apranga leis spindėti partnerei, šalia jo stovėsiančiai Indrei Stonkuvienei.

Saugirdas pastebėjo, kad raudonas kilimas kiekvienais metais tampa didžiuliu podiumu, kuriam kai kurie žmonės ruošiasi net kelis mėnesius. Anot jo, tai ne tik muzikos, bet ir stiliaus šventė, kurios svečiai atrodo vis geriau, atkreipia dėmesį į organizatorių siūlomą aprangos kodą.

„Mano galva, didžiausios stiliaus klaidos yra dvi – nepaisymas šio organizatorių aprangos kodo ir bandymas iš didelio rašto išeiti iš krašto“, – kalbėjo S.Vaitulionis.

Vos vienus M.A.M.A apdovanojimus praleidęs žinomas vyras pasakojo, kad tai, jo manymu, yra didžiausias metų renginys, kurio kokybė labai auga, o atlikėjų pasirodymai stiprėja.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Saugirdas Vaitulionis ir Indrė Stonkuvienė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Saugirdas Vaitulionis ir Indrė Stonkuvienė

„Tai yra lietuviškieji „Grammy“, tikrai manau, kad turime įspūdingą sceną, stebinančius pasirodymus“, – sakė viešųjų ryšių specialistas.

Raudoną M.A.M.A kilimą, kurį vieninteliai visoje Lietuvoje transliuos tik 15min, jis ves su niekuomet žodžio kišenėje nestokojančia Indre Stonkuviene. Ji pasakojo, kad tai ne tik visai Lietuvai, atlikėjams bet ir jai pačiai pats laukiamiausias ir bene didžiausias renginys.

„Pamenu, kai prieš 10 metų dar dirbau lietuviškame MTV kanale, su muzikos prodiusavimu, džiaugiausi, kad atsiranda vis daugiau renginių, skirtų atlikėjams. O būtent M.A.M.A apdovanojimuose smagu, kad dainininkai įvertinami už pastangas ir kūrybą“, – 15min sakė I.Stonkuvienė.

Ji juokavo, kad tokie renginiai priverčia ir pasmalsauti, užmesti akį į renginio svečius, įvertinti jų stilių bei įvaizdį: „Neslėpkime ir neapsimetinėkime, kad niekam neįdomus raudonas kilimas ir kaip kas apsirengę. Manau, kad visi tyliai apie tai pagalvoja, pažiūri nuotraukas, lietuviams tikrai smalsu.“

Pati renginio vedėja sako, kad pasiruošti jam neužtenka vienos dienos, reikia kur kas daugiau laiko. Ji džiaugiasi matydama, kad tokiuose apdovanojimuose pasirodanti publika sąmonėja, daug žmonių ateina gražiai pasipuošę. Juk tai, anot jos, yra lygiai tokia pati šventė kaip ir gimtadienis ar Kalėdos.

Indrė Stonkuvienė ir Saugirdas Vaitulionis 15min studijoje:

VIDEO: 15min studijoje – M.A.M.A raudono kilimo vedėjai ir VIP naujienos

„Ne tik moterys, bet ir vyrai suka galvas, kaip pasipuošti, kreipiasi į dizainerius, stilistus, vizažistus. Aš taip pat turiu komandą, kuri dirba su mano įvaizdžiu, žinoma, galutinis variantas ir pasirinkimas bus mano, bet tokiu intensyviu laikotarpiu kaip šis nebelieka daug laiko apie jį galvoti“, – pasakojo Indrė.

Šiais metais jos stiliumi rūpinasi mados namų „Mas 924“ įkūrėja Monika Kazakevičiūtė-Kriščiūnienė. Anot I.Stonkuvienės, dizainerės kuriami drabužiai puikiai atspindi žinomos moters charakterį ir padeda puikiai jaustis vedėjos amplua.

Tiesa, Indrė atskleidė, kad ruošiantis raudono kilimo tiesioginei transliacijai nebuvo apsieita be nesklandumų. Likus vos kelioms dienoms iki renginio teko pakeisti jau suplanuotą jos įvaizdį.

„Kituose apdovanojimuose pamačiau moterį, apsirengusią labai panašiai, todėl pirmadienį teko viską permąstyti. Tačiau viską suspėjome, šiandien jau bus paskutinis primatavimas“, – šypsojosi I.Stonkuvienė.

Renginyje ji pasirodys su alyvinės spalvos suknele-kombinezonu. Kaip 15min pasakojo raudono kilimo vedėja, stilius labai atitiks charakterį: „Manyje visko yra labai daug, esu tarsi balta mišrainė – emocijų, elgesio, vaidmenų, kurie mane papildo. O šis įvaizdis atitiks ne tik aprangos kodą, bet ir išryškins mano moteriškumą, tvirtumą, seksualumą, eleganciją bei ramybę.“

Prieš savo debiutą I.Stonkuvienė pasakojo, kad stengiasi gerai išsimiegoti ir ramiai praleisti laiką. Ji žinojo, kad sausio mėnesis bus labai įtemptas, todėl iš anksto atliko įvairias procedūras, darė giluminį veido drėkinimą, kuris atstatė makiažo išvargintą odą.

„Aš labiau investuoju į vidų, nes kai jautiesi tvirtai, esi laiminga, tada viskas matosi išorėje. Pastaruoju metu sulaukiu tikrai daug komplimentų, kad švyčiu“, – šypsojosi Indrė.

O raudono kilimo svečiams, norintiems išvengti fiasko, ji patarė atsiduoti į savo srities profesionalų rankas, netikėti stereotipu, kad jų paslaugos labai brangios bei neprieinamos.

„Unikalumas, individualumas, drabužių specialus pasiuvimas, kuris leidžia paslėpti trūkumus ir pabrėžti išskirtinumus, yra vienas geriausių būdų išvengti nesusipratimų. Svarbu su apranga gerai jaustis ir pasitikėti savimi. Palinkėčiau visiems drąsos“, – sakė I.Stonkuvienė.

Pirmoji raudono kilimo pora žada daug smagių interviu su VIP svečiais, išbandymus garsiausios šalies ir muzikos žvaigždėms ir nuotaiką, kuri taps puikia penktadienio vakaro pradžia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius