Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką tik ištekėjusi M.Grabštaitė patvirtino gandus: „Gyvenimas nesustoja ties skyrybomis“

Jau kurį laiką sklandė kalbos, kad praėjusių metų liepos pabaigoje už mylimojo Luko ištekėjusios atlikėjos Marijos Grabštaitės santuoką ištiko krizė. Dabar moteris pagaliau nusprendė nebetylėti – pasidalijo jautriu įrašu, kuriame prisipažino išgyvenanti skyrybas.
Marija Grabštaitė su mylimuoju Luku
Marija Grabštaitė su mylimuoju Luku / Aushros Num nuotr.

Nuo atlikėjos Marijos Grabštaitės ir jos išrinktojo Luko vestuvių praėjo tik kiek daugiau nei pusmetis, tačiau jau po kelių mėnesių spėjo pasklisti kalbos, kad sutuoktiniai išgyvena ne pačius geriausius laikus.

To įrodymų galima rasti ir socialiniuose tinkluose – gerbėjai pastebėjo, kad pora jau prieš kurį laiką iš jų pašalino savo bendras nuotraukas, tarp kurių ir vestuvinės, be to, nebeseka vienas kito.

Asmeninio albumo nuotr./Marija Grabštaitė
Asmeninio albumo nuotr./Marija Grabštaitė

Dar 2021-ųjų spalį portalui 15min susisiekus su Marija, ji atsisakė kalbėti šia tema, bet gandų apie galimą santuokos krizę ir nepaneigė.

„Nieko nekomentuosiu“, – portalui tada kelis kartus pakartojo atlikėja.

Tačiau antradienį atlikėja pagaliau nutraukė tylą apie asmeninį gyvenimą ir savo instagramo paskyroje pasidalijo jautriu įrašu, kuriame prabilo apie skyrybas.

„Atrodo, viską susidėlioji galvoje ir nurimsti, tavo blogos emocijos lieka praeityje, kur ir turėjo būti seniai...

Meilė, kurią susikūrei, tampa prisiminimu, nebeskauda..
Esi įpratusi skausmo pagalba save jausti, trauki blogį, lyg tai būtų dalis tavęs, ir bijai paleisti, nes atsiras tuščia erdvė tavyje. O kas tada..

Reikėjo laiko suvokti, kad paleidus blogį atsiras vietos gėriui. Paleisti ne tau skirtas atsakomybes keisti kitus žmones, ne man gyventi svetimą gyvenimą, aš turiu gyventi savąjį, aš turiu priimti savo problemas, savo klaidas ir jas keisti, išgyventi ir priimti tai kaip dovaną, nes pradedu suprasti viską iš kitos pusės.

Gyvenimas nesustoja ties skyrybomis, gyvenimas tik prasideda, įkvepi oro kitaip, stebi pasaulį, jis gražus, ir matai tas spalvas, kurių nematei jau seniai.. Pradedi girdėti save ir savo norus, vertinimas savęs beldžiasi į duris, ir tu jas pirma kartą negalvojus atveri.

Plačia širdimi sakai atleidžiu sau, dėkoju sau, myliu save... Viskas tampa paprasta, gražu ir gera, ir po truputį vėl pradedi mėgautis akimirka“, – rašė M.Grabštaitė.

15min primena, kad M.Grabštaitė už mylimojo Luko ištekėjo praeitų metų liepos pabaigoje. Vestuvės įvyko Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų (Vytauto Didžiojo) bažnyčioje.

Kalbėdama apie mylimąjį, Marija anksčiau negailėjo gražių žodžių ir teigė jaučianti jam stiprius jausmus.

„Tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio“, – 15min atviravo Marija.

Kartu su Luku ji yra pažįstama nuo paauglystės, tačiau jųdviejų gyvenime būta daug pokyčių. Kaip ir pati teigė, ši „istorija išties verta knygos viršelio“.

„Mes draugavome, kai mums buvo 16 metų, o dabar esame vėl kartu. Ir mūsų rankas puošia identiškos tatuiruotės – lotyniškai parašytas skaičius 16“, – 15min yra pasakojusi atlikėja.

Susituokusi pora vyko medaus mėnesio – keliavo po Europą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius