Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

M.Šedžiuvienė: „Kaip išlikti stipriai, kai žmogus bando išnešti sveiką kailį, nors yra kalčiausias“

Andriui Šedžiui nusistebėjus, kad jo sutuoktinė Monika Šedžiuvienė skyrybų byloje pirmiausia kelia finansinius klausimus, to pro ausis nepraleido ir pati Monika.
Monika Šedžiuvienė
Monika Šedžiuvienė / Adam Aleksejėvič nuotr.

Vėlyvą ketvirtadienio vakarą savo socialinio tinklo paskyroje ji pasidalijo žinute, kurioje tikino, kad kalbėdamas viešai taip vyras „visais būdais bando „išnešti“ sveiką kailį.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Andrius Šedžius – apie žmonos norą skirtis: nustebino Monikos prioritetai byloje

Paviešintame įraše M.Šedžiuvienė išdėstė tokį savo požiūrį:

„Kaip išlikti stipriai ir protingai tokioje situacijoje, kai žmogus visais būdais bando „išnešti“ sveiką kailį? Kalba per spaudą, bando apginti save, kur iš tikrųjų yra pats kalčiausias?

Ateis, tikiu, diena, kai drąsiai su visais screenshotais, įrodymais ir žmonių liudijimais atskleisiu tą „telemundo“ istoriją.

Kai nebebus gėda, skaudu ir širdy bus ramu. Kai bus padėtas galutinis taškas.

O dabar linkiu sau išlikti stipriai, nepalūžti ir anksčiau laiko neužbliauti... Nes visgi esu mama ir turiu išlikti stipri ir protinga bei rūpintis savo brangiausiu turtu – sūnumi.

Aš tai bent savo vaiko neišmečiau iš namų ir man rūpi už ką vaikas valgys ateinančias dienas.“

Tokį M.Šedžiuvienės pasisakymą veikiausiai išprovokavo ketvirtadienį keliuose portaluose pasirodę A.Šedžiaus komentarai: jis svarstė, dėl kokių priežasčių M.Šedžiuvienė pateikdama ieškinį Vilniaus apylinkės teismui ne tik prašo skyrybų, bet ir dėl griūvančios santuokos kaltina sutuoktinį.

Andrius vasario pabaigoje 15min sakė, kad per tuos kelis mėnesius jis su skyrybų mintimi apsiprato ir pateiktas ieškinys jo nebenustebino. Tačiau nustebino kitkas – kad skyrybų byloje pirmiausia keliami finansiniai reikalai.

„Apie jokius kitus – apie vaiko interesus, jo išlaikymą, jo gyvenamąją vietą, Monika net nenori kalbėti, nenori šių klausimų spręsti“, – vasarį sakė jis.

Tiesa, tuomet M.Šedžiuvienė 15min teigė, kad siekia išlaikymo sūnui.

A.Šedžius sakė, kad pykčio ant M.Šedžiuvienės nelaiko, tačiau žmonos įvardytą skyrybų priežastį, kad ši skirtis nori dėl sutuoktinio kaltės, aiškina taip:

„Ji teigia, kad jai buvo mažai dėmesio. Nežinau, kokio dėmesio jai reikia, kokia čia mano kaltė. Monika kaltino mane, kad aš labai daug dirbu. Taip, pripažįstu, aš daug dirbu, tačiau reikėjo atsiskaityti su banku, reikėjo kuo greičiau atiduoti paskolą, todėl taip, dirbau daug.

Būdavo, kad kartais savaitę, kartais 2–3 dienas nebūdavau namuose, nes turėdavau trumpas komandiruotes į Airiją, Angliją, Vokietiją. Tačiau neišvažiuodavau kaip kad tolimųjų reisų vairuotojas po kelias savaites. Nemanau, kad tai yra pagrindas skirtis ir kaltinti dėmesio stoka.“

TAIP PAT SKAITYKITE: M.Šedžiuvienė pristato fotosesiją ir dainą apie naują meilę bei gyjančias širdies žaizdas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius