Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

M.Šedžiuvienės atkirtis skyrybose: stebisi dėl ginklų ir A.Šedžiaus pagyrų, kad turi gražesnę moterį

„Nesuprantu, kodėl mane bandoma padaryti bloga mama“, – stebisi popgrupės OMG narė Monika Šedžiuvienė. Po 15min interviu su Andriumi Šedžiumi, ji tikina, kad „nesupranta šio žmogaus“. Neva skyrybų procese jiedu su sutuoktiniu bendrauja be jokių pykčių, o štai vėliau viešumoje jis kalba visai kitaip.
Monika Šedžiuvienė
Monika Šedžiuvienė / „Instagram“ nuotr.

M.Šedžiuvienė liko gerokai nustebinta A.Šedžiaus išsakytu teiginiu, kad ji nori prisiteisti du jam priklausančius šaunamuosius ginklus, kuriuos jis įsigijo dar pirmoje santuokoje. Monika tikina tik dabar išgirdusi, kad vyras juos apskritai turi.

„Pirmą kartą girdžiu, kad jis turi ginklų. Žinau, kad medžiodavo, bet... kur aš tuos ginklus dėsiu? Čia kažkoks absurdas, mėnulio fazė gal kokia. O gal čia jis ruošiasi Seimo ar prezidento rinkimams?“ – retoriškai klausė.

M.Šedžiuvienė sako apskritai pavargusi nuo visų kalbų ir skyrybų proceso. „Jau devintas mėnuo, kaip mes skiriamės, tuoj bus metai. Tenorime išsiskirti. Gyvename visiškai atskirai, jis turi savo, aš – savo gyvenimus.

Turime tik vieną bendrą tikslą – kad vaikas būtų aprūpintas. Vienintelio, ko prašau – minimaliausių alimentų, kurie siekia apie 208 eurų. Daugiau visiškai nieko nereikalauju“, – 15min sakė M.Šedžiuvienė.

Tačiau ir dabar, pasak jos, išsireikalauti iš A.Šedžiaus pinigų vaikui ne visuomet pavyksta. Kaip tikina, „jis nemoka stabiliai, nemoka laiku“, o ji „visuomet viduryje mėnesio turi pasiteirauti, ar jis žada pinigus pervesti, ar ne“.

„Šių pinigų užtenka savaitei, daugiausia – dviem. Jei jam gaila tų 200 eurų, tegu neduoda jų. Aš sau nieko neprašau, tai yra vaiko pinigai medicininei priežiūrai, turiningesniam laisvalaikiui. O šiaip sūnui nieko netrūksta, pati dirbu, uždirbu, save ir vaiką išlaikau“, – kalbėjo M.Šedžiuvienė.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Monika ir Andrius Šedžiai
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Monika ir Andrius Šedžiai

Ji stebisi ir vyro priekaištais, kad judviejų vaiką neretai prižiūri jos tėtis. Tačiau tam atlikėja turi paaiškinimą. Esą, sūnų seneliui palieka tuomet, kai pati jo prižiūrėti negali dėl darbų.

„Ar dirbanti mama, ko jis (A.Šedžius – red.) tikisi? Gerai, kad yra mano tėtis, nes nesamdau auklės ir neliepiu jam už ją mokėti. Tėtis padeda kaip visi seneliai. O ir vaikas greitu metu eis į darželį“, – sakė M.Šedžiuvienė.

Ji tikina, kad smerkiantys A.Šedžiaus žodžiai, kad ji tesiekia tik prisiteisti vyro turto, ją skaudina. Juolab kad jis, anot Monikos, vienintelis žmogus, kuris žino, kaip ji to vaiko norėjo.

„Man iš jo nei mašinos reikia, nei daiktų. Nors iš tiesų santuokoje pragyvenome penkerius metus – tikrai drąsiai galėčiau į ką nors pretenduoti. Tačiau net nesigilinu, nežiūriu, suprantu, kad viskas čia buvo iki santuokos. Kita vertus, paklauskite jo, kur tos mašinos, kur jis skelbė ant visos Lietuvos, kad man dovanojo? Kur jos? Pasirodo, kad nėra jokios mašinos, jos – įmonės. Man yra ir gėda, ir apmaudu, kad jis visiems giriasi, bet aš nesidraskau ir stengiuosi gražiai bendrauti“, – 15min sakė ji.

Adam Aleksejėvič nuotr./Monika Šedžiuvienė
Adam Aleksejėvič nuotr./Monika Šedžiuvienė

M.Šedžiuvienė sako, kad jei būtų norėjusi, būtų galėjusi iškviesti policiją tuomet, kai A.Šedžius jos neįleido į jų bendrą gyvenamąjį namą. Tačiau dabar ji sako esanti pakankamai subrendusi, kad pati užsidirbtų ir suteiktų vaikui pilnavertį gyvenimą.

„Nesuprantu, kodėl mane bandoma padaryti bloga mama. Šiaip jis pats man pasakoja apie savo naujas drauges. Kad turi naują draugę ir ji gražesnė už mane. Man net šiek tiek gėda... man 26-eri, o jaučiuosi labiau subrendusi nei šis vyras.“

TAIP PAT SKAITYKITE: A.Šedžiaus išpažintis dėl skyrybų: „Monika nori pusės šaunamųjų ginklų, o aš svajoju tik apie vaiką“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius