Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Vžesniauskaitė su britų milijardieriumi Vilniuje paminėjo trigubą šventę: dalyvavo ir A.Valentaitė

Pirmoji rugpjūčio diena dviratininkei Modestai Vžesniauskaitei ir jos mylimajam, britų verslininkui Johnui Caudwellui buvo išties ypatinga. Tądien pora ne tik minėjo gražią jųdviejų draugystės sukaktį, bet ir dar dvi svarbias progas. 15min pokalbis su Modesta – apie trigubą šventę, jos ir Johno meilės išbandymus bei santykius su ką tik ištekėjusia seserimi.
M.Vžesniauskaitė su britų milijardieriumi Vilniuje paminėjo trigubą šventę: dalyvavo ir A.Valentaitė
M.Vžesniauskaitė su britų milijardieriumi Vilniuje paminėjo trigubą šventę: dalyvavo ir A.Valentaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Rugpjūčio 1-ąją Modestos šeimoje paminėtos net trys progos – sesers Eglės vestuvės, jos dukters bei Modestos sūnaus krikštynos, taip pat Modestos ir jos mylimojo Johno draugystės penkerių metų sukaktis. Kaipgi nutarta tą pačią dieną iškelti trigubą šventę?

„Viskas išėjo atsitiktinai. Po Kalėdų su sese Egle nusprendėme pakrikštyti savo pirmagimius, 7-erių Leonardo ir 7 mėnesių Evą. Sūnaus krikšto tėveliu tapo Johnas – tai dar labiau sutvirtino mūsų penkerių metų meilės sukaktį“, – 15min pasakoja M.Vžesniauskaitė.

Paklausta, kodėl 7-erių Leonardo krikštijo tik dabar, Modesta pernelyg išsiplėsti nėra linkusi. Tai jai – skaudi tema.

„Su Leonardo tėčiu turėjau labai sunkias, net šešerius metus trunkančias skyrybas... Tai kainavo daug jėgų ir negatyvios energijos. Todėl laukiau ramybės širdyje“, – tokį sprendimą paaiškina ji.

Anot Modestos, Belmonte vykusią šventę planuoti buvo kiek paprasčiau, kadangi į Vilnių prieš metus persikrausčiusi sesuo Eglė dirba renginių organizatore. Ji organizuoja šventes ne tik vaikams, bet ir suaugusiems, planuoja gimtadienius, krikštynas, kalėdinius vakarėlius, išleistuves.

Asmeninio albumo nuotr. /Modesta Vžesniauskaitė su sūnumi ir dukterėčia
Asmeninio albumo nuotr. /Modesta Vžesniauskaitė su sūnumi ir dukterėčia

„Savo darbą Eglė visuomet atlieka su meile, nes tai jai nepaprastai patinka. Tad nenuostabu, kad su komanda sukūrė įspūdingą ir nuostabią šventę Belmonte. Buvo įdėta daug pastangų, nuoširdumo ir meilės. Nuostabi programa, įspūdingi papuošimai, gardus ir geras maistas – viskas atrodė suplanuota iki mažiausių smulkmenų. Mane ir Johną nustebino Eglės įdėtas darbas“, – sesers sugebėjimus giria M.Vžesniauskaitė.

Modesta negaili Eglei gerų žodžių. Ir iš tiesų – ji su seserimi puoselėja itin šiltus santykius.

„Nors tarp mūsų tik trejų metų skirtumas, ji visada buvo tarsi mano dukrytė – nuo mažens ja labai rūpindavausi ir motyvuodavau siekti didelių gyvenimo tikslų. Šiandien Eglė yra mano geriausia draugė, patikimiausias žmogus. Mes vienas kitą labai palaikome ir rūpinamės. Labai didžiuojuosi savo sesute“, – mintimis dalijasi Modesta.

Asmeninio albumo nuotr. /Modesta Vžesniauskaitė su seserimi
Asmeninio albumo nuotr. /Modesta Vžesniauskaitė su seserimi

Nepaisant to, kad pasakoja, jog labai džiaugėsi stebėdama sesers Eglės ir jos mylimojo Vido santykių ceremoniją, jųdviejų meilės svarbią meilės akimirką, Modesta tikina, kad su Johnu vestuvių neplanuoja. „Labai laimingi esame ir be santuokos“, – pabrėžia ji.

„Johnas jau buvo kartą vedęs, aš taip pat buvau kartą ištekėjusi. Tačiau šiandien mūsų vertybės yra pagarba ir rūpestis vienas kitu“, – priduria M.Vžesniauskaitė.

Modesta su Johnu – jau penkerius metus drauge. Vis dėlto ji neslepia, kad per šį laikotarpį, kaip ir pas daugelį porų, buvo visko, taip pat ir nesutarimų. Todėl ji pripažįsta neretai ir pati klausianti santykių sėkmės paslapties porų, daugiau nei 20 metų gyvenančių santuokoje.

„Manau, kad sėkmingus santykius lemia labai daug svarbių dalykų, pavyzdžiui. kaip stipriai du žmonės nori būti kartu. O didžiausias patikrinimas yra nesėkmės... Per tuos penkerius metus pas mus buvo labai daug išgyvenimų ir patikrinimų. O įveikti juos padėjo panašus požiūris į gyvenimą, tos pačios gyvenimo vertybės ir žiūrėjimas į tą pačią pusę“, – atvirauja Modesta.

Asmeninio albumo nuotr. /Modesta Vžesniauskaitė su mylimuoju Johnu Caudwellu, sūnumi ir sese
Asmeninio albumo nuotr. /Modesta Vžesniauskaitė su mylimuoju Johnu Caudwellu, sūnumi ir sese

Modesta Johnui sako esanti dėkinga ir už dar vieną dalyką. Už tai, kad turi galimybę daryti tai, kas ją daro laimingą – užsiimti labdara. Tai jau yra tapę neatsiejama Modestos gyvenimo dalimi.

„Padedu nuskriaustiems vaikams, kurie patys negali savimi pasirūpinti. Šiemet su Vita Degutiene sukūrėme projektą „Auginame Lietuvai čempionus“, kuris vyks rugsėjo 21-ąją Vilniuje. Visi susimokėjo 300 eurų labdaros mokestį ir galės dalyvauti mūsų 70 km dviračių žygyje bei vakarieniauti „Bizzare Restaurant“. Bus labai daug įdomių žmonių“, – įsitikinusi M.Vžesniauskaitė. Iš viso ji turi septynis labdaros projektus, kuriuos vysto Prancūzijoje.

O kokių Modesta su Johnu turi neįgyvendintų planų? Daug tiek planų, tiek tikslų – patikina Modesta.

„Bet artimiausias yra mano pačios jau ketvirtus metus organizuojamas vienas įspūdingiausius labdaros renginių Monake, vyksiantis spalio 20-ąją „Hotel de Paris“. Esame labai pagerbti, nes princo Alberto III fondas prisijungia kaip partneris, rinksime pinigėlius vaikams su autizmu. Be to, tą vakarą koncertuos mūsų nuostabioji Jazzu“, – su šypsena pasakoja M.Vžesniauskaitė.

Šventės akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius