Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Kalnietis žino, kaip išgelbėti „Žalgirį“

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo finansinė situacija jau nagrinėjama ir studentų moksliniuose darbuose.
Mantas Kalnietis
Mantas Kalnietis / Alfredo Pliadžio nuotr.

Vytauto Didžiojo universitete (VDU) vadybą studijuojantis krepšininkas Mantas Kalnietis „Žalgirio“ pastangas pritraukti rėmėjų pasirinko kaip savo bakalauro darbo temą, – rašo portalas lrytas.lt

Universitete apgintus savo pasiūlymus, kaip pagerinti klubo situaciją, M.Kalnietis žada pristatyti ir klubo vadovybei. Apsiginti ketverius mokslo metus įprasminantį bakalauro darbą nelengva - rankos dreba net ir prie įtampos įpratusiems krepšininkams.

VDU vadybos studijas baigiantis M.Kalnietis neslepia jaudulio. Jam pristatyti savo darbą teko pačiam pirmajam.

M.Kalnietis prisipažįsta 40 puslapių bakalauro darbą rašęs gerą pusmetį. Pradėjęs iš karto po Naujųjų metų, tad bemiegių naktų neprireikė. Tačiau įtampa auditorijoje pasirodžius komisijai tik auga.

Savo bakalauro darbe ne vieną sezoną „Žalgirio“ klube praleidęs krepšininkas nusprendė nagrinėti artimą temą: „Žalgirio“ rinkodaros komunikaciją ir bendravimo su rėmėjais problemą.

„Žinojau, kad rinksiuosi su „Žalgiriu“ susijusią informaciją, nes ją lengviau gauti. Pačiam įdomu - čia žaidi krepšinį, o po to domiesi, kaip vyksta reikalai su krepšinio vadyba, kaip su rėmėjais bendraujama“, – pasakojo M.Kalnietis.

Vadybos mokslus ketverius metus krimtęs krepšininkas išdėstė savo pasiūlymus, kaip klubui pritraukti daugiau rėmėjų. Pasiūlė daugiau dėmesio skirti reklamai, ryšiams su masinės informacijos priemonėmis bei keisti rėmėjams siunčiamą komunikacinę žinutę: užuot gąsdinus, kad klubo gali nebelikti, verčiau priminti šlovingą praeitį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius