-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

M.Veselis: „MTV Latvija“ nėra uždaroma

Pasirodžius pranešimų, kad dėl kritusio reklamos pardavimo ir sutrikusių klientų atsiskaitymų gali būti uždarytas „MTV Networks Baltic“ priklausantis kanalas „MTV Latvija“, bendrovės generalinis direktorius Marius Veselis kalbėdamas su „15min“ tokias kalbas paneigė.
Marius Veselis
Marius Veselis / MTV nuotr.
Temos: 2 MTV Latvija

M. Veselis paneigė BNS išplatintą informaciją. „MTV Latvija“ nėra uždaroma, mes tęsiame veiklą šioje šalyje, MTV kanalas Latvijoje ir toliau bus rodomas, taip pat toliau dirbs mūsų antrinė bendrovė. Tiesiog yra mažinami „MTV Latvijos“ pajėgumai, kol kritinė ekonominė situacija Latvijoje susitvarkys. Tai laikinos, bet būtinos priemonės, kurių šiuo metu imasi daugybė kompanijų Baltijos šalyse“, – tvirtino M.Veselis.

„MTV Networks Baltic“ yra sudaryta iš trijų kanalų: „MTV Lietuva“, „MTV Latvija“ ir „MTV Estija“. M.Veselis teigė negalintis leisti, kad „MTV Latvija“ dėl prastos šalies ekonominės situacijos 2009-aisiais tęstų veiklą pagal tokius pat ambicingus pardavimo planus kaip sėkmingai dirbančios „MTV Lietuva“ ir „MTV Estija“.

„Normalu, kad atsižvelgiame į suprastėjusį Latvijos klientų mokumą, sumažėjusius reklamos užsakymus, todėl neišvengiama, kad sumažinus kanalo pardavimo planus reikia mažinti ir veiklos sąnaudas“, – sakė „MTV Networks Baltic“ generalinis direktorius. Jis pabrėžė, kad „MTV Latvija“ nėra uždaroma, o tik paruošta gyventi sudėtingesnėmis ekonomikos sąlygomis, tad žiūrovai Latvijoje toliau matys MTV.

Pasak M.Veselio, kanalui „MTV Lietuva“ nėra kilusi panaši grėsmė, nes jis, kaip ir „MTV Estija“, dirba pelningai. „MTV Latvijos“ sąnaudų sumažinimas turės teigiamos finansinės įtakos „MTV Networks Baltic“ kompanijų grupei. „MTV Lietuvos“ kanalo žiūrovai dėl ekonomikos krizės esminių pokyčių nepatirs. Mes įsigijome teises į naujas tarptautines laidas, taip pat tęsiame vietos laidų gamybą, įskaitant „MTV žinias“, – Lietuvos žiūrovus ramino M.Veselis. Jo teigimu, kompanija Lietuvoje  sąnaudas, įskaitant personalo mažinimą, apkarpė dar rudenį, vos prasidėjus pasaulio ekonomikos krizei.

„MTV Networks Baltic“ priklauso Izraelio žiniasklaidos bendrovei „Ananey Communication“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius