-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

M.Veselis prakalbo apie vestuves ir vaikus

Dešimt metų TV3 žinias vedęs Marius Veselis vieną dieną visus pribloškė – nusiskuto galvą ir perėjo dirbti į MTV. Visai neseniai rimtų įsipareigojimų purtęsis 32 metų vyras šiandien su mylima mergina planuoja susilaukti vaikų, rašo žurnalas „Klubas“.
Marius Veselis
Marius Veselis / MTV nuotr.

Daugiau nei trejus metus su 24 metų Orinta Servaite draugaujantis „MTV Networks International“ tarptautinių kanalų atstovas Baltijos šalims neneigia pamąstantis ir apie santykių įteisinimą.Meilė kaip vėjas. Iškelk ranką, ištiesk delną – jauti vėją. Sugniaužk delną – vėjo delne nebėra. Nesakau, kad visi, bet dauguma žmonių sugniaužia delnus įteisinę santykius.

„Kad ir taip mūsų santykiai teisėti (juokiasi). O jei kalbate apie tą mergaitėms svarbią šventę su balta suknele ir kitomis mielomis nesąmonėmis, aš viso šito nesikratau. Gyvenimas nenuspėjamas“, – teigė M.Veselis.

Vyras tvirtai įsitikinęs, kad tikri įsipareigojimai neturi nieko bendra su Civiliniu kodeksu: „Meilė kaip vėjas. Iškelk ranką, ištiesk delną – jauti vėją. Sugniaužk delną – vėjo delne nebėra. Nesakau, kad visi, bet dauguma žmonių sugniaužia delnus įteisinę santykius. Kas tikresni dėl jausmų? Tie, kurie jaučia vėją ir mėgaujasi juo, nes taip nori ir negalvoja apie praradimus, ar tie, kurie sugniaužė delnus iš baimės prarasti?“ – klausė žinių berniuku kadaise vadintas M.Veselis.

Su pirmąja žmona Kristina Marius yra susilaukęs dviejų dukterų – Gabrielės ir Patricijos. Vyras prisipažįsta, kad norėtų susilaukti daugiau vaikų ir net yra išrinkęs jiems vardus.

„Aš žinau, kas bus jų mama, ir net žinau, kokie bus jų vardai“, – tikino M.Veselis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius