Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mad Money ir jo mylimoji Deimantė po praūžusios jausmų audros kaip niekada atviri: apie įgyvendintas seksualines fantazijas ir vaikus

„Kažko tu man nesakai“, – išklausęs poligrafologo komentarą apie mylimosios Deimantės atsakymą į provokuojantį klausimą apie vaikus, nustebo reperis Gediminas Melnikas, žinomas kaip Mad Money. Ir tai ne vienintelė netikėta reakcija, sužinojus melo detektoriaus testo rezultatus. Pirmojoje 15min laidoje „Melo Detektorius“ jausmų audras dar neseniai išgyvenusi pora buvo itin atvira ir nieko neslėpdama atsakinėjo į klausimus apie intymų gyvenimą ir ateitį kartu.

Kaip tikino Gediminas, jie vienas kitam niekada nemeluoja, todėl jis buvo tikras, kad atliekant poligrafo testą nekils jokių problemų. Vis dėlto pora neslėpė, kad pameluoti kitiems kartais tenka, nors aplamai tokio elgesio neteisina.

„Visi žmonės meluoja. Yra toks baltas melas, nekenksmingas dėl teigiamų pasekmių. Nekalti melai tokie“, – prisipažino reperis. Vis tik melo detektoriaus testas pateikė netikėtų siurprizų, nes pro profesionalaus poligrafologo Vito Saldžiūno akis nepraslydo nė menkiausia organizmo reakcija.

Pirmasis karštąją kėdę išbandė Mad Money, kuris atsakinėjo į mylimosios Deimantės pateiktus klausimus. Pateikiame visą poligrafo testą, kurį atliekant buvo sutrikimo, juoko, nepatogumo ir net truputis melo, kartu su profesionalo V.Saldžiūno komentarais.

Mad Money melo detektoriaus testas:

Deimantė: Ar esu tavo dainų įkvėpėja?

Gediminas: Taip.

D: Ar esi pamiršęs mano gimtadienį?

G: Ne.

D: Ar gailiesi dėl savo poelgių mūsų santykiuose?

G: Taip.

D: Ar esi sukūręs dainą, dėl kurios gailiesi?

G: Ne.

D: Ar esi laimingas sprendimu vėl būti kartu?

G: Žinoma, taip.

V.Saldžiūnas: Kažkokie jausmai užplūdo. Nežinau, geri ar blogi, bet buvo jausmų.

D: Ar gailiesi pasidaręs kurią nors tatuiruotę?

G: Ne. Dėl gailėjimosi, tai apskritai esu linkęs nieko nesigailėti. Tuo metu priimti sprendimai yra geriausi, kuriuos galėjai priimti, būdamas toks, koks buvai tuo metu. Dabar gal ir mąstau kitaip, bet tikrai neverta dėl to gailėtis. Reikia žiūrėti į priekį ir darytis daugiau tatuiruočių.

D: Ar ketini man pasipiršti?

G: Ne.

V.Saldžiūnas: Šitas klausimas labai efektingas. Užklupo didžiausias pliūpsnis vidinių emocijų. Evoliucija buvo ar kažkas. (G: Prajuokino labai) Čia netikiu. Buvo daugiau kažkas.

D: Dėl pasipiršimo mane kiek nustebino, bet mes kalbėjome apie žiedą, tai tu net sakei, kad jį nupirksi. Pasipiršimas yra pasipiršimas, vestuvės – visai kas kita. Mes jau tai apkalbėjome.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Laidoje „Melo detektorius“ Gediminas Melnikas-Mad Money
Luko Balandžio / 15min nuotr./Laidoje „Melo detektorius“ Gediminas Melnikas-Mad Money

D: Ar jautiesi kitų reperių nemėgstamas?

G: Taip. Seniau tai buvo labiau jaučiama, nes dabar yra laisvė tiek muzikoje, tiek visame kame. Nebeliko to, kad kažkas kažką daro ir dėl to kažkas kažko nemėgsta. Mūsų bendruomenėje dabar labiau visi vienas kitą palaiko. Aišku, būna visokių incidentų. Ir yra buvę situacijų, kai seniau mes kurdavome muziką, kaip, pavyzdžiui, daina „Tau tai patinka“.

Tai ši daina buvo tokia šviežesnė tuomet ir ne visiems priimtina, tad pasireiškė neigiama reakcija iš visų. Bet aš turiu savo nuomonę, kas yra muzika, kas yra repas, ir gal mano požiūris prieštarauja kai kurių įsitikinimams. Tuomet, galbūt, ir atsiranda tas nemėgimas. Bet reikia visada kovoti už save ir siekti savo tikslų.

D: Ar manai, kad esi geresnis nei grupė „8 kambarys“?

G: Taip. Kiekvienas turi tikėti savimi ir siekti savo tikslų. Turiu tikslų, svajonių ir tikiu, kad galiu tai padaryti. Kiekvienas yra unikalus. Nereikia galvoti, kad kiti yra geresni už tave, ar kad tu esi geresnis.

D: Ar esi vartojęs narkotinių medžiagų?

G: Taip. Bet noriu patikslinti, kad ne visos medžiagos, nors jos ir reglamentuojamos kaip narkotinės medžiagos, yra narkotinės medžiagos. Tai labai skirtingi dalykai.

D: Ar esi patenkintas lytiniu gyvenimu su manimi?

G: Žinoma, taip.

D: Ar aš patinku tavo mamai?

G: Taip, manau, kad taip. Reikės paklausti. Manau, mamai patinka ir ji džiaugiasi, kad vaikas susiranda antrąją pusę. Nėra kuo nesidžiaugti.

V.Saldžiūnas: Buvo toks stresiukas. Smūgelis buvo.

D: Ar esi koncertavęs apsvaigęs?

G: Taip.

Nors per testą poligrafologas kelis kartus pastebėjo audringesnes organizmo reakcijas į klausimus, gryno melo per apklausą nebuvo aptikta. Deimantė prisipažino, kad atsakymus žinojo, nes gerai pažįsta savo antrąją pusę.

Nieko neslėpti nusprendęs Gediminas teigė, kad nėra klausimų, į kuriuos negalėtų atsakyti, nes neturi daug paslapčių. „Mes žmonės, kurie nemeluoja. Ne ten papuolėme“, – juokavo Mad Money.

Į karštąją kėdę atsisėdusi Deimantė neslėpė susijaudinimo ir prisipažino esanti didesnė bailė nei jos mylimasis. Jos teste taip pat buvo įdomių atsakymų, kurie nustebino Gediminą.

VIDEO: MELO DETEKTORIUS | Ar reperis MAD MONEY ir jo mergina DEIMANTĖ vienas kitam sako tik tiesą?

Deimantės melo detektoriaus testas:

G: Ar tau patiko dirbti kartu su manimi, kuriant vaizdo klipą „Nerimas“?

D: Taip, labai.

G: Ar kada nors besimylėdama su manimi esi suvaidinusi orgazmą?

D: Ne.

G: Ar jautiesi mano šešėlyje?

D: Ne. Jaustis nesijaučiu, bet gali būti, kad kažkiek iš šono taip atrodo. Bet aš nesiekiu būti kažkuo daugiau. Noriu būti šalia jo, palaikyti kūryboje, procese ir viskas. Bet klausimas truputį suglumino.

G: Ar esu tave kada nors įskaudinęs, kai ilgai negrįždavau namo?

D: Ne. Negrįžta, kai koncertai, o aš žinau, kada grįš.

G: Ar manai, kad esu romantiškas?

D: Taip.

G: Aš manau, kad aš nesu romantiškas.

D: Jis šiaip yra švelnus, mielas, rūpestingas. Dainas apie mūsų santykius dainuoja. Yra kažkiek romantikos, bet nelabai. Žiedlapių ant lovos nepripila, bet užtenka, kiek yra.

G: Jei dabar pasipirščiau, ar pasakytum taip?

D: Taip.

G: Galvojau, kad „Ne“ sakysi.

V.Saldžiūnas: Galiu pakomentuoti, kad buvo tam tikra jausmų audra.

G: Dėl šito kalbėjome daug kartų. Norėčiau tik dėl to, kad tai gražus dalykas. Tas žiedelis, tas pasipiršimas – gražu. Bet vestuvių nenorime, tai mums nereikalinga. Tas nieko nepakeistų.

G: Ar turi seksualinę fantaziją, kurią norėtum išbandyti su manimi, bet apie ją nesakai?

D: Ne. Paslapčių neturime, jau viską apsikalbėję.

G: Mes jau viską įgyvendinę, ką įmanoma įgyvendinti.

G: Ar esi užklupusi mane, žiūrintį porno?

D: Ne.

G: Mes kartu nebent. Po vieną ką tu ten žiūrėsi.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Laidoje „Melo detektorius“ Mad Money mylimoji Deimantė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Laidoje „Melo detektorius“ Mad Money mylimoji Deimantė

G: Ar sulauki daugiau dėmesio nuo tada, kai pradėjai draugauti su manimi?

D: Taip. Iš vaikinų dėmesio mažiau, bet iš merginų – daugiau.

G: Ar manai, kad buvau sužvaigždėjęs?

D: Taip. Gal yra buvę kažkokių situacijų, kai kažkiek pasijusdavo, kad esi žinomas ir tave žmonės atpažįsta.Tai kartais pasijunta.

G: Ar nori turėti vaikų su manimi?

D: Ne.

V.Saldžiūnas: Bet čia kvėpavimas buvo sustojęs.

D: Bet tikrai nesinori. Aišku, niekada nesakyk niekada. Bet kol kas tikrai nenorime, nei aš, nei jis, tai 100 proc.

G: Gyvūnas šimtą kartų geriau negu vaikas. Per daug sudėtinga. Mes džiaugiamės kitais, kurie turi vaikus ir jiems tai suteikia laimės. Bet mums gerai be vaikų. Turime vienas kitą – du vaikai – ir užtenka.

Po testo Deimantė prisipažino, kad jautė įtampą, o Gediminas patikino, kad išgirstais atsakymais yra patenkintas. V.Saldžiūnas pastebėjo, kad emociškai daugiau reagavo mergina, o audringiausia reakcija buvo pastebėta į paskutinįjį klausimą apie vaikus. Toks poligrafologo komentaras nustebino ir patį Gediminą bei iššaukė jo reakciją: „Kažko tu man nesakai“.

Vis dėlto V.Saldžiūnas užtikrino, kad nei vienas iš jų nebandė meluoti. „Tai mes ne meluoti susirinkome“, – testą užbaigė Mad Money.

Kitos „Melo Detektoriaus“ laidos laukite jau šį penktadienį, 20 val. 15min portale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius