Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mada: Pavasario misija – sužibėti spalvomis!

Vasarį pats metas pagalvoti apie pavasarį – žiemos išpardavimai į pabaigą, o spintoje būtina atrasti vietos šilumą pranašaujantiems apdarams. Mados korifėjai artėjantį sezoną siūlo vadovautis apibūdinimu „spalvota=žavi“.
Marco Jacobso modelis
Marco Jacobso modelis / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Mada

Taigi, pilkas, juodas, tamsias sukneles keiskite į margaspalves, kelnes – į lengvesnes. O kad lengviau susigaudytumėte, Refinery29.com mados apžvalgininkai siūlo patarimų, kaip sužibėti artėjantį pavasarį.

Dar vienas plačių kelnių sugrįžimas. Ką čia meluoti, daugelis jų nė nebuvo numetę į tolimą kampą – juolab kad plačios kelnės aukštu liemeniu visada buvo laikomos stilingomis. Artėjantį pavasarį dizaineriai Marcas Jacobsas, Jasonas Wu ar Tommy Hilfigeris siūlo šiuo žaviu drabužiu išryškinti dailų užpakaliuką ir pasidžiaugti devintą dešimtmetį vyravusia mada.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Christian Dior modelis
/Christian Dior modelis

Oranžinis prieskonis. Turtinga mangų, persimonų, sunokusių moliūgų spalva – rinkitės bet kurią. Įvairiausios oranžinės variacijos – saldžiai drąsus būsimo pavasario spalvinis hitas. Įvairiausi šios spalvos tonai puikiai tiks su balta suknele ir su odiniais „blogos mergaitės“ ilgaauliais. Tai tiesiog šviežia.

Ateities kariuomenė. Dizainerė Victoria Bartlett dar 2003-iaisiais ant pasaulio podiumų pasėjo ateities karių sėklą. Dabar pasigavę senąją idėją visas būrys dizainerių siūlo puoštis baltais, sujuosiamais marškinėliais – trumpomis liemenėmis, vilktis diržais dailintas kelnes ir kombinezonus ar dailius šarvus primenančius švarkus.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Madingos bus ilgos, margaspalvės suknelės.
Madingos bus ilgos, margaspalvės suknelės.

Ilgesni sijonai – ant bangos. Taip taip, mini, vos užpakaliuką dengiančių sijonėlių era baigėsi. Platėjantys kraštai, kelius dengiantys padurkai šaukte šaukia apie jų sijono savininkę: „Kokia ji elegantiška ir rafinuota!“ Lengva būti pastebėtai, o ir smagu, kad šie žavūs sijonai nė iš tolo neprimena nuobodžių žiemos dienų.

Pižama – nuo ryto iki vakaro. Na, galima pasiginčyti, ar tai praktiška, tačiau kai kurie dizaineriai davė leidimą visą dieną neišlipti iš dailių dviejų dalių naktinių drabužių. Aišku, išlieka rizika, kad liksite nesuprasti, bet tos šilkinės pusilgės kelnės išties gali būti komforto viršūnė.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Christian Dior modelis
Christian Dior modelis

Per kaklą rišamos suknelės su atvira nugara irgi bus sezono hitas. Dvelkiančios pasivaikščiojimais Ibisos paplūdimiu, su įmantriu surišimu... Jei tik pavasaris saulėtas, kodėl gi ne.  Blogiausiu atveju tokia gražuolė palauks vasaros.

Rinkdamosi naują drabužį, atkreipkite dėmesį ir į odos spalvos apdarus – jie kaip niekad tiks pavasariui, ypač drauge su neutralių tonų detalėmis. Bet nepamirškite – tikroji pavasario misija – sužibėti spalvomis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius