Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madonna: „Michaelas nenorėjo nieko provokuoti“

Michaelas Jacksonas, nors ir yra laikomas vienu garsiausių visų laikų pasaulio atlikėjų, anot Madonnos, buvo „labai drovus“.
Madonna
Madonna / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Popkaralienė naujausiame interviu atskleidė niekada kartu nedirbusi su popkaraliaus titulą pelniusiu M.Jacksonu, kuris mirė šių metų birželio 25-ąją, nes jis bijojo jos provokuojamos muzikos.

„Mes praleidome nemažai laiko kartu, tapome draugais, bet mums niekuomet neteko dirbti kartu, – britų laikraščiui „The Times“ sakė 51 metų atlikėja. – Parašiau visą šūsnį dainų tekstų, kuriuos dovanojau jam, bet jis tam nesiryžo.“ Pasak jos, M.Jacksonas nenorėjo nieko provokuoti. „Tik paklausiau jo: „Tuomet ko pas mane ėjai?“ Tas jo nenoras dirbti su manimi buvo tas pats, kas prašyti Quentiną Tarantino savo filmuose nerodyti smurto. Jaučiau, kad jis per daug suvaržytas, per daug drovus“, – sakė Madonna.

Ji taip pat pabrėžė negalinti liautis galvojusi apie žiniasklaidos darytą spaudimą M.Jacksonui. „Kai išgirdau, kad jis mirė, pirmasis žodis, kuris atėjo į galvą, buvo „paliktas“. Jaučiau, kad visi mes jį palikome ir įdėjome į dėžutę, ant kurios užklijavome užrašą „keistuolis“, – apgailestavo popkaralienė.

Madonna tikino buvusi sukrėsta to, ką žiniasklaida iškapstydavo apie M.Jacksoną, ir smerkė jam mestus kaltinimus vaikų tvirikinimu. „Visi tie dalykai neturėjo jokio realaus pagrindo. Žinau, ką tai reiškia, nes pati esu buvusi apkaltinta daugybe nebūtų dalykų. Kai įsivaikinau Davidą, spauda tvirtino, kad jį pagrobiau. Dėl tokių dalykų iš tiesų skaudu“, – sakė Madonna.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius