-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Mados naktyje“ modelius podiumu lydėjo šunys (nuotraukos)

Penktadienio naktį Vilniuje praūžusioje „Mados naktyje“ staigmenų netrūko. Viena iš jų buvo ta, kad į podiumą kylančias „Ivo Nikkolo“ manekenes draugiškai lydėjo keturkojai džentelmenai.
„Ivo Nikkolo“ modeliai
„Ivo Nikkolo“ modeliai. / Organizatorių nuotr.

Podiumu žingsniavę samojedų veislės atstovas, biglis, kinų kuoduotasis, airių seteris, mopsas, belgų aviganis – tai Dianos Jurkuvėnienės dresūros mokyklos auklėtiniai. Podiumas šiems keturkojams nėra naujiena – dresūros pamokas lankantys ir laurus parodose pelnantys šunys su užduotimi susidorojo lengvai. O sumanioji šelčių veislės kalytė Aiša ne tik madas pristatė, bet ir tango pašoko.

Dėmesį traukiantys keturkojai neužgožė elegantiškos drabužių kolekcijos. Ją kūrusius dizainerius įkvėpė didieji pasaulio mados miestai. Kolekcijoje ryškios Paryžiaus, Milano, Niujorko temos. Ryškiausios mados kryptys – minimali prabanga ir šį rudenį dar kartą pasaulio mados olimpe sužibusi klasika.

Dalykiniais drabužiais garsėjantis „Ivo Nikkolo“ šį rudenį moterims siūlo madingus griežto, klasikinio silueto kostiumėlius ir sukneles, kuriuos sušvelnina romantiškos ir itin moteriškos detalės – elegantiškos perregimos šilko palaidinės, kaklo kaspinai, ryškių spalvų akcentai.

Atsakingą darbą dirbančiai moteriai „Ivo Nikkolo“ siūlo būti drąsiai ir atrodyti ne tik elegantiškai, bet ir žaismingai. Niujorko drąsą atspindinčioje kolekcijos dalyje pristatyti drąsūs ir žaismingi akcentai – pliušinio meškiuko motyvais dekoruoti megztukai, marškinėliai, kepurės ir kiti drabužiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius