-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mados reidas“ vyrus kviečia keisti savo stilių!

TV6 laida apie stilių ir madą „Mados reidas“ pastebėjo, kad nors moterys ir pradėjo daug atidžiau kurti savo stilių, vyriškajai auditorijai dėmesio šiuo klausimu skiriama vis dar per mažai.
Petruškevičius
Petruškevičius / TV3 nuotr.
Temos: 1 TV6

„Mados reido“ kūrėjai inicijuoja stiliaus pakeitimo akciją, kurioje visas dėmesys bus skiriamas tik vyrams ir vaikinams bei jų išvaizdos metamorfozėms. Jau nuo šiandien – vasario 17 dienos – visi šia naujove susidomėję vyriškosios lyties atstovai galės užpildyti anketas ir pateikti savo kanditatūras pasikeitimams. Anketas „Mados reido“ žiūrovai ras TV6 televizijos tinklalapyje www.6tv.lt arba galės atsiųsti paštu laidos kūrėjams.

„Kai gausime visas anketas, atrinksime keturis vaikinus, kuriems pasikeitimo akcija atneštų daugiausiai naudos, ir pakviesime juos į savo laidą. Mūsų pasirinkimą gali lemti tiek labiausiai pasikeitimų reikalaujanti išvaizda, tiek ir originaliausia anketa arba geriausia motyvacija“, – sako „Mados reido“ vedėjas Mantas Petruškevičius.

Laimingiausiems vyrukams teks žymiausių Lietuvos dizainerių patarimai bei stiliaus idėjos ir išvaizdos pakeitimas „nuo iki“. Kokie garsūs stilistai ir dizaineriai talkins Mantui Petruškevičiui, laidos kūrėjai kol kas neatskleidžia, tik pabrėžia, kad Lietuvos vyrų stilių keis išties profesionali komanda, praneša TV3.

Stiliaus keitimo akcijoje dalyvaujantys vyrai pasikeis ne tik įprastą garderobą, bet ir atsinaujins išoriškai – naujas kirpimas, naujas stilius ir jo detalės ne tik pakeis akcijos dalyvius, šios permainos galėtų padėti vyrams jaustis drąsiau ir labiau pasitikėti savimi.

„Pasikeitusi išvaizda, pagerėjęs įvaizdis ir stilius gali atnešti labai daug gerų permainų ir asmeniniame gyvenime. Jei žmogui stinga pasitikėjimo savimi arba stiliaus pajautimo – ši akcija pasiruošusi padėti. Išorės pasikeitimai atneša daugiau vidinio pasitikėjimo ir asmeninio komforto, atsiranda gera nuotaika“, – apie TV6 „Mados reido“ inicijuojama stiliaus keitimo akciją vyrams pasakoja Mantas Petruškevičius.

Jau nuo kovo 8 dienos, 11.00 val. TV6 „Mados reido“ žiūrovai pamatys pirmuosius drąsuolius ir jų stiliaus pakitimus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius