Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maestro Donatas Katkus žada balotiruotis į prezidentus

Ir kasgi nepažįsta Donato Katkaus? Maestro, netelpančio į jokius standartinius apibūdinimus. Profesorius ryžtasi patiems netikėčiausiems iššūkiams, dalyvavimams dainų ir šokių projektuose. O pasakodamas kokią nors istoriją apie save ir kitus, kompromituoja be gailesčio.
Donatas Katkus
Donatas Katkus / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Tačiau dar kitomis, bene ryškiausiomis spalvomis, Donatas Katkus atsiskleidžia savo namuose Vilniuje. Bute, kuriame drauge su žmona Laima gyvena jau daugiau nei keturis dešimtmečius...

„Aš ją „užlaužiau“ daugiau nei prieš keturiasdešimt metų. O dabar visiems sakau, kad man patinka tik tos moterys, kurioms 68 metai. A.Šurna vieną kartą net pasakė, kad tokio amžiaus moterys patinka tik iškrypėliams. Bet juk mano žmona tokio amžiaus“, – juokauja Donatas Katkus.

Tačiau maestro surimtėja prakalbus apie jo ateities planus. Jau kartą išbandęs politiko duonos, Donatas Katkus įsitikinęs, kad dalyvaujant rinkimuose, jis tikrai patektų į Seimą. Ir ne tik į Seimą, bet ir prezidentūrą. „Aš dalyvausiu rinkimuose ir tapsiu Lietuvos prezidentu. Galėsiu būti prezidentu puse etato. Nes noriu gyventi geriau“, – šypteli Donatas Katkus.

Taigi, koks yra tas maestro Donato Katkaus Lietuvos gelbėjimo planas? Ką daryti, kad gyventi visiems būtų lengviau, linksmiau ir patogiau? Visa tai – laidoje „Neišgalvoti gyvenimai“ antradienį 20.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius