Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Magišką Kūčių vakarą „Šok su manimi“ pusfinalyje – keturios stipriausios dalyvių poros

Artėjantį Kūčių vakarą, šeštadienį, gruodžio 24-ąją, įvyksiantis populiariausio šokių projekto Lietuvoje „Šok su manimi“ pusfinalis žada pažerti dar neregėtų magiškų staigmenų – ant „Šok su manimi“ parketo jubiliejinį, jau 25-ąjį, turą aplink pasaulį švenčiantis vienas garsiausių pasaulio gospelo chorų „Harlem Gospel Choir“ išskirtinai tik TV3 žiūrovams surengs gyvo garso koncertą!
Vytautas Šapranauskas
Vytautas Šapranauskas / TV nuotr.

Ir tai dar ne viskas, nes „Šok su manimi“ poros sukurs jaukią Kalėdų pasaką, o kviestiniai projekto svečiai – ką tik Lotynų Amerikos šokių pasaulio čempionais pripažinti šokėjai iš Lietuvos Justinas Duknauskas ir Anna Melnikova-Duknauskė žiūrovus jaudins kaitinančiais ritmais!

Kūčių vakarą po du kalėdinius šokius TV3 žiūrovams dovanos projekte likusios poros: Danguolė Stachura su Deividu Meškausku, Deivis su Katerina Voropaj, Donatas Chlebinskas su Gintare Slausgalviene ir Dominykas Vaitiekūnas su Juste Žemaityte. Šis vakaras bus lemtingas vienai projekte dalyvaujančiai porai – pusfinalininkai turės pasistengti išlaikyti paslaptingą egzaminą. Koks jis, „Šok su manimi“ prodiuserė Neringa Kavaliauskienė intriguoja: „Turbūt žinote, kad Kūčių naktį žvėreliai prabyla. Su šiuo stebuklu ir bus susijęs šokėjų egzaminas.“ 

Vos kelis išskirtinius pasirodymus Lietuvos publikai surengsiantys „Harlem Gospel Choir“ sutiko pasidalinti Kalėdų džiaugsmu ir su „Šok su manimi“ žiūrovais. Gyvo garso koncertą padovanosiantis daugiau nei dviejų dešimtmečių patirtį turintis choras vienoje scenoje dainavo su tokiais garsiais muzikantais kaip Eltonas Johnas, „U2“, Diana Ross, Mary J. Blige ir daugeliu kitų. Ne tik tradicinius gospelo kūrinius, bet ir bliuzo, džiazo bei kitų stilių nevengiantys atlikėjai savo dainomis padeda skleisti tikėjimo džiaugsmą, geraširdiškumą, taiką ir harmoniją.  

Dar viena „Šok su manimi“ Kūčių pusfinalio staigmena – ką tik, gruodžio 17 dieną, Rusijoje vykusiame Lotynų Amerikos šokių šou pasaulio čempionate pirmą kartą Lietuvos istorijoje pasaulio čempionais pripažintų –  Justino Duknausko ir Annos Melnikovos-Duknauskės – išskirtinis šokių pasirodymas.

Šventinėje „Šok su manimi“ transliacijoje pasirodys ir daugybė kitų TV3 žiūrovams gerai pažįstamų muzikos žvaigždžių. Projekto kūrėjai žada nustebinti ir kol kas jų vardus laiko paslaptyje.

Didysis populiariausio šokių projekto Lietuvoje „Šok su manimi“ finalas – iš karto po Naujųjų, 2012-ųjų sausio 7 dieną. Finale susitiks trys stipriausios projekto poros. Pamatysime, kuri pora išliko pati stipriausia per visas devyniolika „Šok su manimi“ savaičių.

„Šok su manimi“ pusfinalis jau šį šeštadienį, Kūčių vakarą, gruodžio 24-ąją, 19.00 val. tiesiogiai per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius