Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maištininko Romano Ricci kvepalų pristatyme garsios viešnios atviravo, koks kvapas jas nuginkluoja

Žinomi svečiai ketvirtadienio vakarą leidosi į ypatingą kvapų kelionę. Sostinėje viešintis kvepalų maištininkas iš Prancūzijos Romano Ricci pristatė drąsioms, modernioms ir provokuoti nebijančioms moterims kurtus kvepalus „Juliette has a gun“.
Ramunė Piekautaitė ir Kęstutis Verslovas, Karolina Meschino, Jurga Šeduikytė, Tadas Bulotas ir Justė Starinskaitė
Ramunė Piekautaitė ir Kęstutis Verslovas, Karolina Meschino, Jurga Šeduikytė, Tadas Bulotas ir Justė Starinskaitė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Parodų rūmuose „Litexpo“ vyksiančios meno mugės „ArtVilnius'18“ metu kvapams neabejingi svečiai sulaukė ypatingos progos. Ketvirtadienio vakarą kviestiniai svečiai susitiko su visame pasaulyje žinomu kvepalų kūrėju Romano Ricci – legendinės Ninos Ricci proanūkiu ir garsaus parfumerininko Roberto Ricci anūku. Atvykti į Lietuvą ir pristatyti išskirtinius kvepalus „Juliette Has a Gun“ jį pakvietė kvepalų namai „Crème de la Crème“.

Renginyje apsilankiusi Karolina Meschino neslėpė, kad kvepalai jai – itin svarbi grožio ritualų dalis. „Renkuosi kvepalus pagal nuotaiką. Vos ne kasdien kvepinuosi skirtingai: nuo saldžių, vaikiškų iki rytietiškų kvapų. Nebijau eksperimentuoti, todėl pas mane galima rasti labai įvairių kvapų“, – 15min teigė socialinių tinklų žvaigždė.

Ji pripažino, kad kvepalų buteliukų turi nesuskaičiuojamą galybę, o įspūdingai kolekcijai namie turi net atskirą spintelę. „Turiu fetišą kvepalų buteliukams“, – juokėsi K.Meschino.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Karolina Meschino
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Karolina Meschino

Tuo tarpu atlikėja Justė Starinskaitė pripažįsta, kad yra labai išranki. „Atsargiai ir ilgai renkuosi kvepalus. Bet kad išsirinkčiau mėgstamą kvapą, turiu tam tikrą laiką su jais pagyventi. Jau ne kartą įsitikinau, kad ant manęs kvepalai skleidžiasi kažkaip kitaip“, – sako dainininkė.

Tad ne kartą teko ir nusivilti, nors J.Starinskaitė pripažįsta radusi paprastą išeitį – sau netikusius kvepalus į kitų rankas. „Jei jaučiu, kad kvapas man yra per stiprus, juos perleidžiu kitiems. Kelis kartus esu įsigijusi kvepalus, ganėtinai brangius, bet jaučiau, kad jie man netinka, todėl padovanojau mamai“, – šypteli J.Starinskaitė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Tadas Bulotas ir Justė Starinskaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Tadas Bulotas ir Justė Starinskaitė

Drabužių dizainerė Ramunė Piekautaitė irgi sutinka, kad kvepalai – labai svarbus akcentas, užbaigiantis kiekvieną įvaizdį. „Jau kelerius metus iš eilės kvepinuosi tik savo kuriamais kvepalais. Mėgstu išskirtinius kvapus, net kiek keistus kvapus“, – teigė R.Piekautaitė. Paklausus, ar bičiuliai neprašautų jai įteikę kvepalų buteliuką, R.Piekautaitė sako, kad puikiausiai į jos skonį įtaiko sutuoktinis Kęstutis Verslovas.

„Mano nuomone, jei vyras dovanoja moteriai kvepalus, jis turi dovanoti tokius, kurie pačiam patinka. Ir tokius, kuriuose jis norėtų jausti savo moterį“, – 15min žmonai paantrino verslininkas.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ramunė Piekautaitė ir Kęstutis Verslovas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ramunė Piekautaitė ir Kęstutis Verslovas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Meda Jonaitytė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Meda Jonaitytė

Modelių agentūros „Image Group“ dalininkė Meda Jonaitytė juokiasi, kad daugeliu atveju yra pakankamai jautri, tačiau kvapai jos nedirgina. Bet priduria – surasti kvapą, kurį tiesiog įsimylėtų, yra labai sunku.

„Dabar turiu tris nuolatinius kvapus. Vieni iš jų, visiškai neišskirtiniai, bet man labai patiko, kai laukiausi. Kvepalai tikrai ne iš naujų kolekcijų, bet mane su jais sieja emocinis prisirišimas“, – sako M.Jonaitytė. O pripažinusi, kad kvapai netrikdo, juokiasi prisiminusi, jog kadaise pamilo vienus kvepalus ir tik po kelių mėnesių supratusi, kad jie...skirti vyrams.

Daugiau pristatymo akimirkų – nuotraukų galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius