Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Makiažo seminare modeliais tapo Ingrida Martinkėnaitė ir krepšininko Stepono Babrausko žmona Raminta

Savaitgalį Vilniaus senamiestyje esančiame viešbutyje vyko pasaulyje gerai žinomos makiažo meistrės Charlotte Tilbury vizažo akademijos meistrų seminaras. Į modelio kėdę sėdosi žinomos Lietuvos moterys: atlikėja Ingrida Martinkėnaitė, stilistė Sofio Gelašvili, verslininkė Gendra Jankauskienė ir įvaizdžio konsultantė bei krepšininko Stepono Babrausko žmona Raminta Babrauskienė.
Ingrida Martinkėnaitė ir Raminta Babrauskienė
Ingrida Martinkėnaitė ir Raminta Babrauskienė / Robertino Valiulio nuotr.

„Mūsų šalies makiažo meistrai tiesiog negalėjo praleisti šanso ir nepamatyti, kaip dirba pasaulyje pirmaujanti makiažo meistrų komanda“, – po sėkmingai įvykusio renginio sakė jo organizatorė, „Alondž“ makiažo mokymo centro vadovė Jolanta Sargautytė.

Makiažo naujovėmis ir technologijomis Vilniuje vykusio seminaro metu dalijosi Charlotte Tilbury vizažo akademijos atstovė Simona Paslavičiūtė.

Lietuvė, kaip šio prekinio ženklo atstovė, kūrė makiažą populiarių žurnalų fotosesijų modeliams, visažistė dirbo ir mados kolekcijų pristatymuose bei madinguose vakarėliuose. Jos klientėmis yra buvusios ir britų garsenybės: Natalie Cassidy, Kelly Brook, šokių grupės „Boys Blue Entertainment“ nariai.

Robertino Valiulio nuotr./Sofio Gelašvili-Niūniavė
Robertino Valiulio nuotr./Sofio Gelašvili-Niūniavė

„Svarbiausia veido tapybos mene yra suteikti modeliui individualumo: skaisti oda, lengva veido korekcija, spindinčios akys, nepakartojama lūpų forma“, – po seminaro sakė viešnia iš Didžiosios Britanijos.

Pasak makiažo meistrės, Vakaruose labai lengva atpažinti lietuvaites ir kitas Rytų europietes, nes jų veidai bene vienodi, daugelis moterų naudojasi permanentinio makiažo paslaugomis.

Robertino Valiulio nuotr./Ingrida Martinkėnaitė
Robertino Valiulio nuotr./Ingrida Martinkėnaitė

Pasak seminaro organizatorės Jolantos Sargautytės, sėkmingas dieninis makiažas yra toks, tarsi atrodytų, kad moters veidas natūralus, nepadažytas.

„Tokį makiažą sunkiausia sukurti. Tai vadinamasis verslo moters makiažas. Versle yra įprasta bendrauti ištiestos rankos atstumu. Tikrai niekas nenorėtų bendrauti su gausiai išdažyta persona. Palikime tai vakarėliams ir mados žurnalų fotosesijoms“, – pastebėjo Jolanta Sargautytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius