M.A.M.A. apdovanojimų organizatoriai: Egidijaus Dragūno pasirodymo nebus!

Trečiadienį viešoje erdvėje pasirodė straipsniai, kuriuose grupės SEL lyderis Egidijus Dragūnas teigė esąs mulkinamas M.A.M.A. apdovanojimų organizatorių, nes negauna dešimties tūkstančių litų, kuriuos neva norėjo paaukoti labdarai. M.A.M.A. steigėjai po tokių pareiškimų vienbalsiai nusprendė nesileisti į tolimesnes diskusijas su E.Dragūnu.
Egidijus Dragūnas-Selas
Egidijus Dragūnas-Selas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Muzikos asociacija buvo įsteigta ne tam, kad užsidirbtų pinigų, o tam, kad vienytų muzikos pasaulio žmones. Tai bus parodyta ir apdovanojimų programoje – atlikėjai rengia jungtinius pasirodymus, scenoje dirbs apie 200 žmonių. Tai ne šiaip koncertėlis, tai yra muzikantų pagerbimo vakaras. Mes negalime parduoti visų arenos vietų – ketiname įteikti daugiau nei du tūkstančius kvietimų tiems, kurie nusipelnė tokios šventės. Tokia pasaulinė tradicija – muzikiniai apdovanojimai visada yra stulbinantis renginys, į kurį susirenka šios srities profesionalai ir niekas nekalba apie savo honorarus, kad ir kokie jie būtų“, – kalbėjo M.A.M.A. apdovanojimų organizatorius Saulius Urbonavičius-Samas.

Lietuvos muzikinių apdovanojimų M.A.M.A. scenoje yra pakviesti dirbti ryškiausi mūsų šalies atlikėjai. Jiems suteiktos visos kūrybinės ir techninės galimybės sukurti tokį šou, kuris patiems teiktų pasitenkinimą ir kuriuo galima būtų išdidžiai iliustruoti savo muzikinę veiklą.

„Mes padengiame atlikėjų išlaidas – niekam nereikia investuoti savo lėšų į grandiozinį pasirodymą, – sakė programos prodiuseris. – Tai kokių dar reikia pinigų? Gal turėtume primokėti ir už tai, kad dainininkai pasiimtų apdovanojimus?“

E.Dragūno mestas teiginys, esą jis norėjo gautus pinigus čia pat paaukoti labdarai, Samui atrodo juokingas.

„M.A.M.A. apdovanojimai nėra ta akcija, kurios eterį tiktų panaudoti savo „geros širdies“ demonstravimui. Geri darbai turi būti daromi tyliai, o ne scenos priekyje, garsiai rėkiant apie dešimtis tūkstančių. Jei nori paaukoti, šeštadienį vyks „Išsipildymo akcija“ – eik ir aukok. Kuo čia dėti muzikiniai apdovanojimai?“ – griežtai kalbėjo Samas.

M.A.M.A. organizatoriai neabejoja E.Dragūno talentu bei SEL populiarumu, atsiprašo gerbėjų, kurie apdovanojimų vakarą nepamatys dainuojančio E.Dragūno, tačiau linki Egidijui sėkmės geriausios metų grupės, o taip pat geriausio muzikos albumo nominacijose ir laukia jo tarp renginio svečių.

M.A.M.A. apdovanojimai įvyks sausio 8 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje. Ceremoniją tiesiogiai transliuos TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius